Conference League: Το γκολ του Παυλίδη δεν έφτανε, νίκη της Άστον Βίλα

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα παιχνίδια που άρχισαν (10/11) στις 22:00. Ο Παυλίδης σκόραρε και έβαλε μπροστά την Αλκμααρ στο “Βίλα Παρκ”, η Άστον Βίλα έκανε την ανατροπή για τη νίκη με 2-1. Η Γάνδη πήρε πρόκριση, σημαντική νίκη πέτυχε η Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως και η Λουντογκόρετς. 

Ισοπαλία στην Μπρατισλάβα, πρώτη νίκη για την Ολίμπια

Στον 1ο όμιλο η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχτηκε τη Λιλ. Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 0-0. Ο Γκόμες για τη Λίλ έκανε το 0-1 στο 52’ και ο Τσάβριτς ισοφάρισε σε 1-1 στο 81’. Οι δύο

ομάδες πήραν από έναν βαθμό και οδηγούν στη βαθμολογία με 8 βαθμούς η Λιλ και 7 η Σλόβαν. Η Κλάκσβικ έμεινε πίσω με την ήττα της από την Ολίμπια.

Στο άλλο παιχνίδι η Κλάκσβικ έπαιξε εκτός έδρας με την Ολίμπα στη Λουμπλιάνα. Οσα έγιναν στο β’ μέρος διαμόρφωσαν το παιχνίδι. Στο 62’ αποβλήθηκε ο Φρεντεριγκσμπεργκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Κλάκσβικ έπαιζε με 10 παίκτες. Η Ολίμπια το αξιοποίησε αυτό. Ο Σουαλέχε στο 84’ έκανε το 1-0 και ο Νούκιτς στο 88’ έκανε το 2-0 με την Ολίμπια να παίρνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο και τους πρώτους βαθμούς

Με την πρόκριση η Γάνδη, νίκη για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στον 2ο όμιλο η Μπρεϊντάμπλικ υποδέχτηκε στο Ρέικγιαβικ τη Γάνδη που πήρε τη νίκη με 3-2, με πρωταγωνιστή τον Ορμπαν που σημείωσε και τα τρία γκολ. Η Γάνδη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στο 6’ με τον Ορμπαν να κάνει το 0-1, οι γηπεδούχοι όμως με δύο γκολ σε δύο λεπτά, στο 16’ και στο 18’, με τον ίδιο παίκτη, τον Σβανπόρσον πήραν προβάδισμα με 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Η Γάνδη με τον Ορμπαν να σημειώνει δύο γκολ στο 54’ και στο 69’, πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μακάμπι Τελ Αβιβ απέναντι στην ουκρανική, Ζόρια Λούχανς όρισε τους κανόνες από το πρώτο μέρος. Το παιχνίδι έγινε στο Λούμπλιν της Πολωνίας καθώς εκεί είναι η έδρας της ουκρανικής ομάδας. Στο 7’ ο Λουκάσεν έκανε το 0-1, και δύο γκολ του Πέρετζ στο 25’ και στο 43’ διαμόρφωσαν το 0-3. Το γκολ του Αλεφιρένκο στο 74’, για τη Ζόρια απλώς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, στο 1-3.

Μπριζ και Λουγκάνο μπροστά

Σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο, η Κλαμπ Μπριζ έπαιζε εντός έδρας με τη Λουγκάνο. Στο ημίχρονο οι ομάδες ήταν στο 0-0, στο β’ μέρος ο Τιάγκο σκόραρε στο 62’ για το 1-0. Ο Βανάκεν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ κάτι που σημαίνει ότι Μπριζ και Μπόντο Γκλιμτ οδηγούν την πρόκριση ενώ η Λουγκάνο, με αυτή την ήττα, έμεινε πίσω.

Νίκη η Άστον Βίλα με ανατροπή

Στον 5ο όμιλο, το παιχνίδι της Αστον Βίλα με την Αλκμααρ στο “Βίλα Παρκ” είχε μεγάλη σημασία. Το γκολ του Παυλίδη δεν ήταν αρκετό. Στο 52’ ο Παυλίδης έκανε το 0-1, η απάντηση της Αστον Βίλα ήρθε από τον Ντιέγκο Κάρλος στο 61’ για το 1-1 και το 2-1 έγινε στο 81’ από τον Γουότκινς. Η Αστον Βίλα πήγε στους 9 βαθμούς, όσους έχει και η Λέγκια, η Αλκμααρ έμεινε στους 3 βαθμούς. 

Στο παιχνίδι η Λουντογκόρετς

Για τον 8ο όμιλο η Λουντογκόρετς υποδέχτηκε στο Ραζγκράντ τη Φενέρμπαχτσε και στο 18’ ο Πιοτρόφσκι έκανε το 1-0 και στις καθυστερήσεις, στο 90’+2’ ο Κρουζ έκανε το τελικό 2-0. Φενέρμπαχτσε με 9 βαθμούς, η Νόρτζελαντ με 7 και η Λουντογκόρετς με 6 είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα