E3 2019: 8 νέες λεπτομέρειες για το Marvel's Avengers

Multiplayer, microtransactions και άλλα.

Με την αποκάλυψη του Marvel’s Avengers στην E3 2019, το IGN μίλησε με τον Lead Combat Designer, Vincent Napoli, και τον Creative Director του παιχνιδιού, Shaun Escayg, για να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι.

Τι είδος παιχνιδιού είναι το Marvel's Avengers;

Αφού παρακολουθήσαμε την παρουσίαση

του Marvel's Avengers στην E3 2019, δεν ήταν ξεκάθαρο τι είδους παιχνίδι θα είναι. Όπως αποδεικνύεται, ούτε οι developers δεν ήταν απολύτως βέβαιοι, προτιμώντας να μιλούν για τα γενικά στοιχεία του παιχνιδιού παρά να του βάζουν οριστική ετικέτα.

"Νομίζω ότι είναι κάτι νέο", δήλωσε ο Escayg. "Είναι ένα epic action-adventure. Είναι αφηγηματικό. Υπάρχει ένα single-player campaign, που δημιουργεί τον κόσμο και αποκαλύπτει την κατάσταση των Avengers. Έτσι, είναι πολύ story driven. Εκεί που αρχίζει να γίνεται ένα υβριδικό genre είναι κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, του campaign. Μόλις περάσετε από τo campaign, θα έχετε επιλογές σε αυτή τη linear ιστορία, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από αυτή και να κάνετε side missions. Και κάνοντας αυτές τις αποστολές, ξεκλειδώνετε νέους ήρωες, τον αγαπημένο σας superhero. Ξεκλειδώνετε διαφορετικές δυνάμεις. Μαθαίνετε διαφορετικές ικανότητες. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψτε στην κύρια linear ιστορία αν θέλετε.

"Θα μπορούσατε λοιπόν να πάτε κατευθείαν στο co-op. Αν θέλετε απλώς να παίξετε με τους φίλους σας σε έναν κόσμο για πολλούς παίκτες. Θα μπορούσατε να πείτε, "Hey, θέλω να παίξω μόνο την ιστορία. Θέλω απλά να πάω κατευθείαν από την αρχή μέχρι το τέλος και απλά να δω την ιστορία με πολύ γραμμικό τρόπο." Έτσι, έχετε πολλές επιλογές ως παίκτης. Γι 'αυτό λέω ότι είναι ένα νέο πράγμα. Είναι player driven και story driven ταυτόχρονα. Και είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορούμε να καταγράψουμε, τουλάχιστον κατα τη γνώμη μας, το πώς είναι να είσαι ένας Avenger. "

"Από την προοπτική του gameplay, είναι δύσκολο να του δώσουμε και έναν ενιαίο ορισμό. Θα έλεγα ότι το gameplay είναι... Avengers gameplay ", πρόσθεσε o Napoli. "Εξετάζουμε κάθε έναν από τους χαρακτήρες και σκεφτόμαστε, 'Αυτοί οι χαρακτήρες δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μία κατηγορία'. Τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε τον χαρακτήρα με τον τρόπο που θα περιμένατε να τον παίξετε; Ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να τους δούμε να παίζονται. "Σκεφτείτε τα mechanics γύρω από αυτό. Έτσι, πρόκειται για ένα υβριδικό ranged melee, action, RPG. Όλα μαζί. Ο στόχος είναι να νιώσετε σαν να παίζετε τους Avengers. Αυτοί οι χαρακτήρες πρέπει να έρθουν στη ζωή και οτιδήποτε άλλο στο παιχνίδι χτίστηκε γύρω από αυτή την ιδέα. "

Πώς λειτουργεί το Multiplayer στο Marvel’s Avengers;

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Square Enix είπαν ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει gameplay με έναν έως τέσσερις παίκτες, αλλά δεν είπαν κάτι παραπάνω. Αποδεικνύεται ότι ολόκληρο το story campaign είναι μόνο για έναν παίκτη και δεν έχει επιλογή για πολλούς παίκτες.

To private demo του παιχνιδιού στο περίπτερο της Square Enix, ήταν μια εμπειρία ενός παίκτη. Το demo ήταν ουσιαστικά ολόκληρο το trailer που έχετε ήδη δει αλλά στην πραγματικότητα έδειξε τα gameplay τμήματα, όπου απαντάτε στην επίθεση στη Golden Gate Bridge. Καθώς το επίπεδο εξελίσσεται, έχετε τεθεί υπό τον έλεγχο κάθε Avenger για ένα διαφορετικό τμήμα και στη συνέχεια τελειώνει με ένα Boss Battle ενάντια στον Taskmaster με εσάς να χειρίζεστε την Black Widow. Ήταν σκηνοθετημένo, σκεφτείτε το σαν ένα Uncharted Tomb Raider, και είχατε αλλάξει από τον έναν Avenger σε άλλο για να κρατηθεί ο ρυθμος της ιστορίας. Μπορείτε να δείτε γιατί αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει πραγματικά με δύο ή περισσότερους παίκτες.

Οι developers μας είπαν ότι καθώς προχωράμε το campaign, θα ανοίξουν επιπλέον αποστολές και εκεί μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας. Και μπορείτε να επιλέξετε να είστε όποιος Avenger θέλετε. Αν θέλετε να κάνετε όλες τις αποστολές ως Thor, μπορείτε να το κάνετε, και στη συνέχεια να επιστρέψετε στην κύρια ιστορία.

Μπορείτε να παίξετε Offline στο Marvel’s Avengers;

Το single player περιεχόμενο μπορεί να παιχτεί εκτός σύνδεσης, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τo campaign οσο και τα side missions.

Εάν θέλετε να κάνετε τις αποστολές σε multiplayer, τότε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι.

Το lineup του Marvel’s Avengers είναι σύμπτωση;

Το παιχνίδι παρουσιάζει το κύριο lineup του MCU Avengers (εκτός του Hawkeye) και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τους ήρωες της οθόνης, αλλά ο Escayg επέμεινε ότι δεν επέλεξαν τους Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow και Captain America επειδή είναι αναγνωρίσιμοι και δημοφιλείς Avengers.

"Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι το σκεφτόμασταν έτσι", δήλωσε ο Escayg. "Όταν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, σκεφτήκαμε: 'Ποια είναι η πιο πρωτότυπη ιστορία που μπορούμε να πούμε;' Το West Coast Avengers... είναι ένα comic με το οποίο ξεκινήσαμε τη διαδικασία αυτή. Απλά να πάρουμε μια γραμμή για το πώς μπορούμε να το κάνουμε, πώς μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τα αγαπημένα μας μέρη από τους Avengers και να δούμε πού μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα, δυο. Έτσι, δεν πλησιάσαμε την ιστορία από τις ταινίες. Στην πραγματικότητα προσεγγίσαμε περισσότερο τα comics."

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν ήταν μια σύμπτωση ότι η σύνθεση των Avengers του παιχνιδιού είναι ίδια με του MCU, στην οποία ο Escayg απάντησε: "Ναι".

Θα έχει crossplay το Marvel’s Avengers;

Δυστυχώς, οι developers αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτή την ερώτηση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν το crossplay θα είναι μέρος του Marvel's Avengers. Με το crossplay να γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο, καθώς οι εταιρείες είναι πιο πρόθυμες να συνεργαστούν μεταξύ τους, και με το Marvel's Avengers να αναδεικνύει τις δυνατότητές του για πολλούς παίκτες, είναι ένα πιθανό χαρακτηριστικό που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μάθουμε περισσότερα.

Πώς θα λειτουργεί το Character Customization στο Marvel’s Avengers;

Θα υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες customization: skills, gear, και cosmetics. Σε αυτό το σημείο, δεν ξέρουμε αν αυτά είναι τα επίσημα ονόματα κάθε κατηγορίας, αλλά αυτά είναι τα κύρια μονοπάτια για το customization του παίκτη.

Skills

Σχετικά με τα skills, o Napoli είπε: "Υπάρχει ένα πολύ βάθυ skill tree που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ικανότητες, να αναβαθμίσετε τις ικανότητες, να αποκτήσετε νέες κινήσεις. Η διάταξη των skill tree είναι πολύ διακριτή, επειδή οι χαρακτήρες δεν είναι παρόμοιοι. Έτσι, ενώ ένας χαρακτήρας έχει εναλλασσόμενα combo, ένας άλλος χαρακτήρας μπορεί να έχει weaponization, όπως κάναμε με τον Hulk. "

Κατά τη διάρκεια του ιδιωτικού demo για το IGN, η Black Widow είχε κινήσεις πολεμικών τεχνών, όπλα, stealth mode και ένα ζευγάρι από αυτά τα ηλεκτροφόρα batons που είδαμε και στις ταινίες. Το πλήρες skill tree δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά αυτό μας άφησε να σκεφτόμαστε, πώς θα μπορούσε να αναπτυχθεί το gameplay της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιος μπορεί να φανταστεί πώς το skill tree της θα της επιτρέψει να μάθει νέα fighting combos, να ενισχύσει τα gadget της ή να πάρει νέα όπλα.

Gear

Το Gear "παρέχει active abilities, passive abilities και attributes", αλλά δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση ενός χαρακτήρα.

Cosmetics

Η αλλαγή της εμφάνισης ενός χαρακτήρα εμπίπτει στην τρίτη κατηγορία "cosmetics" που αφορά στην αισθητική και ουσιαστικά είναι διαφορετικά skins για τους χαρακτήρες, αν και κάποια από αυτά θα έχουν κάποιες επιλογές προσαρμογής.

O Napoli εξήγησε: "Υπάρχουν τόσοι πολλοί Captain America που θέλουμε να δείξουμε. Θα υπάρχει και customization σε αυτά τα κοστούμια. Μερικά σχέδια χρωμάτων και άλλα. Αλλά ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα είναι ότι δουλεύουμε και σε δικές μας εκδοχές. Έτσι, τραβάμε ιδέες από τα αγαπημένα κοστούμια των fans αλλά και τα δικά μας. Από όλες τις γωνιές του σύμπαντος της Marvel. Είμαστε επίσης σε θέση να δημιουργήσουμε μια Crystal original version του Thor και μια Crystal original version του Captain America. "

Η γρήγορη ματιά του Iron Man στο διάστημα, που φοράει αυτό που φαίνεται να είναι η Starboost Armor στο trailer της E3, είναι ίσως ένα παράδειγμα αυτού.

Το Marvel’s Avengers θα έχει Microtransactions

Κατά την παρουσίαση της Square Enix για το Marvel Avengers στην E3 2019, ειπώθηκε πως το παιχνίδι δεν θα έχει loot boxes ή pay to win μοντέλο, αλλά θα παρατηρήσατε ότι δεν είπαν κάτι για τα microtransactions. Το IGN μίλησε με τους δημιουργούς σχετικά με αυτό και επιβεβαίωσαν πως το Marvel's Avengers θα έχει microtransactions.

Όσο για το τι θα περιλαμβάνουν αυτά τα microtransactions, θα μάθουμε εν καιρό, αφού οι δημιουργοί μοιράστηκαν λίγες πληροφορίες.

Ο Lead Creative Director της Crystal Dynamics, Shaun Escayg είπε "Θα υπάρχουν custom στολές που μπορείτε να αγοράσετε στα microtransactions."

Ο Lead Combat Designer Vincent Napoli πρόσθεσε: "Υπάρχουν και άλλοι αισθητικοί τρόποι για να προσαρμόσετε τo player card και την εμπειρία του παίκτη σας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να επηρεάζει το gameplay."

Δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς θα μπορείτε να κάνετε customize, αλλά βλέποντας την χρήση του μοντέλου των microtransactions σε άλλα παιχνίδια, μπορεί να περιλαμβάνουν από voice lines, μέχρι emotes και χορούς.

O θάνατος του Captain America στο Marvel’s Avengers ίσως μας οδηγήσει στο Multiverse!

Πολλοι σοκαρίστηκαν όταν το reveal trailer για το Marvel's Avengers δείχνει το θάνατο του Captain America και αυτό που φαίνεται να είναι πήδημα στο μέλλον, όταν ένα μνημείο έχει χτιστεί προς τιμήν του. Αυτή είναι μια πολύ βαριά αποκάλυψη που συμπεριλαμβάνεται στο trailer γιατί ουσιαστικά δίνει ένα τεράστιο plot point για την αρχή του παιχνιδιού, αλλά όταν το IGN μίλησε στη Crystal Dynamics, ο Lead Creative Director, Shaun Escayg, είπε ότι η τραυματική αποκάλυψη ήταν σχεδιασμένη από την αρχή.

"Λοιπόν, ο Cap χάθηκε μαζί με το "πλοίο". Ο ηγέτης των Avengers είναι ο Cap. Ο τύπος που είναι πάντα λογικός, ο οποίος είναι πάντα σε θέση να ενώσει αυτήν την δυσλειτουργική οικογένεια. Χωρίς αυτόν, πώς το αντιμετωπίζουν; Αυτό είναι μέρος της αρχής της ιστορίας, μέρος της σύγκρουσης. Είναι, για μένα, το πιο συναρπαστικό μέρος της ιστορίας. Τι κάνουν οι Avengers χωρίς τον αγαπημένο τους "καπετάνιο"; "είπε ο Escayg.

Οποιοσδήποτε έχει ρίξει έστω μια ματιά σε ένα superhero comic, ξέρει ότι οι υπερήρωες δεν μένουν νεκροί για πολύ. Και δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι ο Cap είναι ένας κύριος χαρακτήρας στο παιχνίδι, είναι εύκολο να είσαι σκεπτικός για τον "θάνατό" του. Φαίνεται προφανές ότι είναι μόνο θέμα χρόνου να επιστρέψει ο Captain America, αλλά όταν θεσαμε αυτή την ερώτηση στον Escayg, έκανε τον "κινέζο".

"Θα καταλάβετε περισσότερα όταν παίζετε το παιχνίδι", είπε ο Escayg. "Το σύμπαν της Marvel είναι τεράστιο. Θα επιλυθεί σε αυτό το παιχνίδι; Ποιος ξέρει. Είναι κάτι άλλο; Ποιος ξέρει. Τα πράγματα από τα οποία αντλούμε ιδέες, είναι τόσο μεγάλα. Μπορούμε να τραβήξουμε και από τα multiverses σε αυτό το σημείο. Είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Θα πρέπει να το παίξετε για να το δείτε. "

Το multiverse; Αυτό θα ήταν φοβερό, πράγματι. Εάν το multiverse είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού τότε αυτό θα ανοίξει έναν άπειρο αριθμό παράλληλων πραγματικοτήτων, όπου θα μπορούσαν να τεθούν σε ισχύ εναλλακτικές εκδόσεις του Captain America (και σχεδόν κάθε άλλος χαρακτήρας της Marvel). Κάποιες άλλες εκδόσεις του Captain America περιλαμβάνουν τον cowboy Sheriff Steve Rogers από το έτος 1872, τον Earth X Captain America, που είναι ένας αναστημένος άγγελος με μπλε δέρμα και την ανθρωπόμορφη cartoon γάτα που ονομάζεται Captain Americat από το ίδιο σύμπαν με το Spider-Ham. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις που θα μπορούσε να πάρει η ιστορία - και πολλές εκδόσεις που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Captain America του σύμπαντος του παιχνιδιού.

Και αν θέλετε να δείτε την αντίδρασή των φίλων μας απο το IGN US μας στα 25 λεπτά gameplay του Marvel's Avengers που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού demo στο E3 2019, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Heroland - Official Trailer - E3 2019 E3 2019: Τι ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη τύπου της Ubisoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
avengers, avengers, λεπτομερειες, square enix, tomb raider, iron man, captain america, eve online, ign, napoli, creative, ετικέτα, player, rpg, square, demo, golden, boss, black, uncharted, ρυθμος, thor, offline, single, iron, hulk, west, coast, gear, tree, νέα, fighting, gadget, εμφάνιση, skins, marvel, crystal, original, armor, pay, win, custom, επηρεάζει, voice, lines, άπειρο, ισχύ, cowboy, earth, μπλε, aka, wow, eve, online, watch, dogs, legion, official, τελη κυκλοφοριας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ign, ημερομήνια, βιντεο, γατα, γνωμη, γωνιες, ηγετης, θανατος, θεμα, μνημειο, ονοματα, παιχνιδια, ρυθμος, ταινιες, υβριδικο, boss, creative, earth, eve online, iron man, rpg, square enix, square, thor, wow, αισθητικη, αποκαλυψη, απλα, άπειρο, γινεται, δερμα, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, ευκολο, ειπαν, ειπε, υπαρχει, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επηρεάζει, ετικέτα, ετος, ζωη, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ειδος, ηρωες, θοδωρης, εκδοσεις, κυρια, κοστουμια, ματια, μπλε, μπορειτε, παντα, οικογενεια, ουσιαστικα, παρουσιαση, πηδημα, συνεχεια, συμπαν, σχεδια, τυπος, τμημα, τριτη, ισχύ, φοβερο, χαθηκε, aka, armor, black, captain america, cowboy, coast, crystal, custom, demo, dogs, adventure, eve, hulk, fighting, gadget, gear, golden, ιδιαιτερα, iron, watch, legion, lines, marvel, μια ματια, napoli, νεκροι, original, official, offline, pay, παιχνιδι, player, πληροφοριες, skins, single, spider, tomb raider, online, tree, θελω να, uncharted, west, win, voice, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα