E3 2019: H ταινία The Division θα γίνει σε συνεργασία με το Netflix

Ubisoft και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η ταινία The Division, με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain, θα γίνει με συνεργασία του Netflix.

Σύμφωνα με το Variety, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα διανομής

για τη διασκευή του παιχνιδιού Tom Clancy's The Division, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον David Leitch (Deadpool 2 και Hobbs & Shaw's).

H ιστορία αυτής της ταινίας είναι εμπνευσμένη από τον φανταστικό κόσμο του παιχνιδιού με την περιγραφή να λέει ότι "λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον με μία πανδημία να ξεσπά μέσω των χρημάτων κατά τη διάρκεια του Black Friday, αποδεκατίζοντας τη Νέα Υόρκη, σκοτώνοντας εκατομμύρια. Μέχρι τα Χριστούγεννα, ο,τι έχει μείνει από την κοινωνία βυθίζεται στο χάος. Μία ομάδα πολιτών, εκπαιδευμένη να ενεργεί σε καταστροφικούς καιρούς, ενεργοποιείται σε μία προσπάθεια να σώσει ο,τι έχει απομείνει."

Ο Leitch δήλωσε προηγουμένως το πόσο θέλει να "σπάσει την κατάρα των video games" με τη δική του εκδοχή του για το The Division, λέγοντας "όταν ένας κόσμος είναι τόσο συναρπαστικός, όπως αυτός στο 'The Division', όπου οι άνθρωποι θέλουν να μείνουν και να εξερευνήσουν και να παίξουν, αλλά και να συμμετάσχουν στη δράση... Κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε με αυτό".

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα