E3 2019: Οι devs του Marvel Ultimate Alliance 3 χαίρονται για τον ερχομό των X-Men

Οι X-Men έρχονται μαζί με το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel.

Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order συνέχισε να κάνει tease περισσότερες προσθήκες στο roster από τότε που Nintendo και Team

Ninja αποκάλυψαν την συνέχεια του Ultimate Alliance στα The Game Awards 2018. Ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα των fans πραγματοποιήθηκε με την αύξηση της παρουσίας των X-Men στο lineup — και οι developers είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι με τους fans της Marvel, για την παρουσία τους στο παιχνίδι.

O Mark Sumerak, συγγραφέας στο Ultimate Alliance 3, ρωτήθηκε από το IGN σχετικά με το αγαπημένο κομμάτι Marvel που είχε να γράψει, λέγοντας πολύ απλά — ήταν η ύπαρξη τόσο πολλών μεταλλαγμένων της Marvel.

"Φέρνοντας πίσω τους X-Men... όταν πήραμε το πράσινο φως για την ύπαρξη των X-Men στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε τους συνδυάσουμε με τους Avengers, τους Defenders και τους Guardians of the Galaxy, ξέροντας ότι οι χαρακτήρες αυτοί πρόκειται να αλληλεπιδρούν για πρώτη μετά από καιρό σε ένα παιχνίδι κονσόλας με το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel, ήμασταν πολύ χαρούμενοι", είπε ο Sumerak. "Και το να κάνουμε αυτούς χαρακτήρες να αλληλεπιδράσουν με το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel ήταν κάτι ξεχωριστό."

Και ενώ έχουμε δει την ανακοίνωση αρκετών X-Men και άλλων χαρακτήρων της Marvel, σίγουρα δεν έχουμε δει το πλήρες lineup οπότε αναμένουμε περισσότερες αποκαλύψεις.

Οι X-Men θα αντιπροσωπεύονται τόσο με τους καλούς όσο και με τους κακούς στην ιστορία του Marvel Ultimate Alliance 3, αλλά θα έχουν και μία πιο έντονη παρουσία εξαιτίας του νέο-ανακοινωθέντος expansion pass για το Ultimate Alliance 3, το οποίο θα προσθέσει τους Fantastic Four στο παιχνίδι.

"Αν πάρεις το παιχνίδι και το expansion pass, θα έχεις το μεγαλύτερο roster που υπάρχει και θα έχεις όλους τους αγαπημένους σου χαρακτήρες σε ένα μέρος," είπε στο IGN ο Mike Jones, αντιπρόεδρος και executive producer της Marvel Games.

Όσοι αναρωτιούνται τι θα φέρει το expansion pass, οι Marvel και Team Ninja αρνήθηκαν να πουν τι θα φέρει το expansion pass πέραν των νέων χαρακτήρων, αλλά ο Jones έκανε tease πως ήδη κάποιοι στο διαδίκτυο έχουν μαντέψει σωστά.

Το Marvel Ultimate Alliance 3 θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 19 Ιουλίου.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουΕ3 2019: Το The Witcher 3 έρχεται στο SwitchE3 2019: Τι ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη τύπου της Microsoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα