Eρυρθός Αστέρας-Βιλερμπάν 94-73: Κρεσέντο 17 τριπόντων και πρώτο «πάρτι» στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας «σκότωσε» την Βιλερμπάν με καταιγισμό τριπόντων, στην πρεμιέρα της Euroleague και έφτασε σε εύκολη νίκη (94-73), καθώς η εξέλιξη του αγώνα, εξαρτήθηκε από τις διαθέσεις των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Με το «καλημέρα» άρχισε ο «βομαρδισμός» από τα 6.75μ.

Η σερβική ομάδα άρχισε το παιχνίδι με 4 εύστοχα τρίποντα και χωρίς να έχει προσπάθεια σε σουτ δυο πόντων, έκανε επίδειξη ισχύος και βεβαιότητας για την ευστοχία των μακρινών σουτ. Πρωταγωνιστές ο Ρόκας Γκιεντράιτις και ο Σαμπάζ Νέπιερ που ήταν

οι πρώτοι σκόρερ και τελείωσαν το παιχνίδι με 4 και 5 εύστοχα τρίποντα, αντίστοιχα. Το προβάδισμα του Ερυθρού Αστέρα, έφτασε με άνεση, άνω των 20 πόντων, γιατί η διάθεση των γηπεδούχων να ευχαριστήσουν τους 18.000 θεατές, ήταν έκδηλη σε άμυνα και επίθεση.

Πάλευε μόνος του ο Λόβερν

Η μερική ανάκαμψη της Βιλερμπάν στο τρίτο δεκάλεπτο, άρχισε και τελείωσε από τον Τζόφρι Λοβέρν. Ο Γάλλος σέντερ ήταν ο μοναδικός διασωθείς από το γαλλικό «ναυάγιο», ο Νάντο Ντέ Κολο είχε ανεπαίσθητη παρουσία και παρά το επιμέρους σκορ 17-24, η Βιλερμπάν δεν θα μπορύσε να είχε καλύτερη τύχη, παρά την διπλή μείωση της διαφοράς μέχρι τους 14 πόντους.

Δεκάλεπτα: 29-18, 52-31, 69-55, 94-73

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα