Europe Youth του Λουτρακίου: Νικήτρια στα Β Finals U15 η Μήτκα

Δεν δόθηκαν μετάλλια, όμως ήταν ουσιαστικό για τα παιδιά, που είχαν αποκλειστεί στα γκρουπ, ν’ αγωνιστούν σε αρκετά ακόμα παιχνίδια. Φυσικά τα ελληνικά χρώματα είχαν κι εκεί πρώτες θέσεις. Οι υψηλότερες από την Άννα-Φανουρία Μήτκα, η οποία έφτασε στην κορυφή του Β επιπέδου των κοριτσιών Under 15, όπως επίσης της Αθανασίας Γκόγκα και του Γιώργου Σασσάνη, που πήραν τη 2η θέση στις κατηγορίες Under 15 κοριτσιών και Under 13 αγοριών αντίστοιχα. Συνοπτικά τα πεπραγμένα των αθλητών μας στα ταμπλό B Finals:

Στην κατηγορία κοριτσιών Under 13:

Στην 4άδα, που σχηματίστηκε

κατευθείαν στο «παρηγοριάς», η Ελπίδα Τασιού έχασε με 3-1 σετ από την Τσελίντα Βουνγκ (Δανία) και η Σοφία Φίλη με το ίδιο σκορ από την Αντρέα Γκρέγκερσεν (Δανία). Η Βουνγκ κατετάγη 1η, οι αθλήτριές μας αρκέστηκαν στην 3η θέση.

Στην κατηγορία αγοριών Under 13:

Ο Γιώργος Σασσάνης πήρε τη 2η θέση. Στον αμφίρροπο τελικό κάμφθηκε με 3-2 σετ από τον Γεωργιανό Μάτε Γκαμπαρασβίλι και το τελευταίο σετ έληξε 11-8. Ο Μιχάλης Μπιτχαβάς και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης κατέλαβαν την 3η θέση. Στα ημιτελικά ο πρώτος έχασε 3-0 από τον Γκαμπαρασβίλι και ο δεύτερος 3-1 από τον Σασσάνη. Ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης κάμφθηκε από τον Γεωργιανό Μάτε Γκαμπαρασβίλι, με τον οποίο αναμετρήθηκε δύο φορές στα «παρηγοριάς» μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Γιάννης Σαρηγιάννης αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Σασσάνη και ο Στέφανος Μαυροματάκης από τον Μπιτχαβά.

Στην κατηγορία κοριτσιών Under 15:

H Άννα-Φανουρία Μήτκα και η Αθανασία Γκόγκα αναμετρήθηκαν στον τελικό, αφού προχώρησαν δύο γύρους. Η Μήτκα επικράτησε με 3-0 σετ και κατέκτησε την πρωτιά στο συγκεκριμένο ταμπλό. Στα ημιτελικά η Μήτκα είχε αποκλείσει τη Δανέζα Αντρέα Γκρέγκερσεν με 3-0 σετ και η Γκόγκα τη Δανέζα Τσελίντα Βουνγκ με 3-2 (όπως και δύο φορές πριν, την ίδια αθλήτρια πάλι στα πέντε σετ).

Η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη και η Σοφία Φίλη αποκλείστηκαν από τις ξένες αθλήτριες στην 8άδα. Στον ίδιο γύρο έχασαν η Δέσποινα Δημητρίου και η Ελπίδα Τασιού από τη Μήτκα και την Γκόγκα αντίστοιχα.

Στην κατηγορία αγοριών Under 15:

Ο Γιώργος Σασσάνης πήρε την 3η θέση. Στα ημιτελικά έχασε με 3-1 σετ από τον Δανό Βίλατς Μπέργκχολτ. Από τον Σκανδιναβό είχε αποκλειστεί στην 8άδα ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης. Νικητής αναδείχτηκε ο Δανός Γκούσταφ Χόισλετ.

Ο Μιχάλης Μπιτχαβάς ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Γεωργιανό Γκαμπαρασβίλι και ο Γιάννης Σαρηγιάννης στον ίδιο γύρο από τον Σασσάνη. O Δημήτρης Αλεξανδρίδης και ο Νίκος Αγγελίδης έχασαν στην 8άδα από ξένους αθλητές. Άνευ αγώνα αποκλείστηκαν ο Χρήστος Τσιώτος και ο Σπύρος Φουσέκης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων στη σελίδα της ETTU στον σύνδεσμο ETTU.org – Greece Open

Keywords
Τυχαία Θέματα