ΠΑΟΚ: Με στενά χρονικά περιθώρια…

Το UEFA Europa Conference League κι η επική νίκη στο “Pittodrie Stadium”, προς το παρόν, περνούν στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ καθώς επιτακτική ανάγκη αποτελεί η επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Σύμφωνα μ’ αυτήν λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται το

βράδυ της Δευτέρας στην “Αγιά Σοφιά” κόντρα στην ΑΕΚ (19:30) αλλά έχει στη διάθεσή του πολύ στενά χρονικά περιθώρια για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ομάδα δεν προπονήθηκε χθες, έφυγε το πρωί από το Αμπερντίν και μετά από – σχεδόν – τετράωρη πτήση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τις 18:00, επιστρέφοντας σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς.

Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: «Ο ευρωπαϊκός θρίαμβος στη Σκωτία ανήκει στο παρελθόν. Το UEFA Europa Conference League μπαίνει προσωρινά στην άκρη κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του στο πρωτάθλημα και το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28.10) στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ενωση.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και στη συνέχεια δούλεψαν σε δύο γκρουπ εναλλάξ, στην επιθετική τακτική και στο passing game. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Φιλίπε Σόαρες.

Την Κυριακή (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα