H Marvel κυκλοφόρησε μια νέα σκηνή από το Avengers: Endgame

Κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτό το απόσπασμα...

Η Marvel κυκλοφόρησε μια νέα σκηνή από το "Avengers: Endgame" με τους εναπομείναντες Avengers και την Captain Marvel να καταστρώνουν σχέδιο εναντίον του Thanos.

Είναι διάφορα σημεία άξια αναφοράς στο συγκεκριμένο

απόσπασμα αρχίζοντας από το γεγονός ότι του λείπουν κομμάτια. Την ίδια σκηνή είδαν δημοσιογράφοι πριν μερικές μέρες και σύμφωνα με την περιγραφή της, λείπουν κάποια σημαντικά στοιχεία - το οποίο φαίνεται και από τα απότομα κοψίματα που έχει το απόσπασμα. Αν θέλετε να δείτε πως είναι ολόκληρη, ακολουθήστε το link με δική σας ευθύνη.

Επιπλέον, στο τέλος της σκηνής ακούγεται το theme πριν πέσει ο τίτλος της ταινίας, οπότε αν δεν είναι έτσι μονταρισμένο επίτηδες τότε μιλάμε για την πρώτη σκηνή του "Endgame". Για όσους θυμούνται καλά τα trailers θα παρατηρήσουν ότι μεγάλο μέρος της έχουμε ήδη δει σπασμένο προηγουμένως, που σημαίνει ότι όντως ό,τι μας δείχνουν μέχρι στιγμής θα είναι από τις αρχές του "Avengers: Endgame".

Τέλος, fans παρατήρησαν ότι στην σκηνή των Thor/Carol ακούγεται ένα μυστήριο γυναικείο "I have telepathy" ως ψίθυρος (μέσω CB). Στην ίδια σκηνή στο trailer δεν μπορούσε να ακουστεί γιατί είχε μουσική από πάνω, αλλά εδώ - στο σημείο που η Carol γυρνάει να τον κοιτάξει - μπορείς όντως να το ακούσεις. Είναι τυχαίο ή όχι; Σίγουρα δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας τώρα.

Η ταινία, όπως και άλλες αυτόν τον μήνα, θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν πριν δύο μέρες και οι ιστότοποι των κινηματογράφων κόλλησαν από την έντονη κίνηση. Όπως είναι φυσικό, οι προπωλήσεις ξεπέρασαν αυτές του "Star Wars: The Force Awakens".

Τέλος, η Marvel Thailand κυκλοφόρησε 12 νέες αφίσες χαρακτήρων με ήρωες τους, που επιβίωσαν του Decimation.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε ο λόγος της μεγάλης διάρκειας του "Avengers: Endgame"Νέο υλικό από το Avengers: Endgame αποκαλύφθηκε στο CinemaCon12 νέες αφίσες χαρακτήρων για το Avengers: Endgame

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα