Hθοποιός του Marvel's Avengers το αποκαλεί ένα από τα πιο εκπληκτικά παιχνίδια

Μεγάλες δηλώσεις.

H Square Enix σκοπεύει να δημοσιεύσει το πρώτο gameplay demo από το Marvel’s Avengers μετά το Gamescom στην Γερμανία. Ο Nolan North πάντως, ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον Tony Stark δήλωσε ότι οι φαν θα ξετρελαθούν με αυτό που θα δουν.

"Είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα... δεν μπορείς να ξεχωρίσεις

που τελειώνουν τα cinematics και που αρχίζει το gameplay", δήλωσε μεταξύ άλλων σε ένα Q&A στο Manchester Comic Con. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα ότι οπτικά είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει δει σε παιχνίδι.

"Το παιχνίδι οπτικά είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει ποτέ. Το The Last of Us και το Uncharted ήταν και αυτά φοβερά αλλά το Avengers πήγε σε άλλο επίπεδο."

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Troy Baker, ο ηθοποιός που δίνει τη φωνή του στον Bruce Banner. Ο Baker ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είπα στον σκηνοθέτη ότι το demo ήταν καλό και πήγα να του κάνω μία ερώτηση αλλά με πρόλαβε. Όχι φίλε, όλο αυτό είναι gameplay. Τρελάθηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν cinematics."

To Marvel’s Avengers αρχικά ανακοινώθηκε το 2017. Η Square Enix έκανε την πρώτη παρουσίαση του παιχνιδιού της Crystal Dynamics στη φετινή Ε3. Εκτός από το αρχικό cast το οποίο περιλαμβάνει Captain America, Iron Man, Black widow, Thor και Hulk η εταιρεία μας teas-αρε και μερικά ακόμα γνωστά πρόσωπα όπως τους Ant-Man, Hank Pym και ίσως τη Ms. Marvel.

Το Marvel’s Avengers θα έρθει σε PC, PS4, Xbox One και Google Stadia στις 15 Μαΐου 2020.

IGN Greece Gameplay από το Marvel's Avengers θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα H Square Enix ελπίζει το Avengers να ξεπεράσει το Spider-Man της Insomniac Marvel's Avengers: Οι προσωπικότητες των ηρώων θα αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα