Ichigo και Orihime σε στυλ του '90

Θέλουμε και Kenpachi με Levi's 501.

Μπορεί ο Tite Kubo να έχει θέσει ένα τέλος στο "Bleach" εδώ και καιρό, οι φαν ωστόσο εξακολουθούν να το αγαπούν. Ένας, μάλιστα, φιλοτέχνησε τον πρωταγωνιστή, Kurosaki Ichigo, και την Inoue Orihime με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Μαθαίνουμε από το comicbook πως, ένας χρήστης στο Twitter με όνομα @FITStarrySky κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού του ένα δικό του σχέδιο με τους δύο χαρακτήρες σε αισθητική δεκαετίας '90. Το σχέδιο του καλλιτέχνη δίνει νέα

πνοή στα manga σχέδια του Kubo, αλλάζοντας τόσο το ντύσιμο όσο το σχέδιο και τη χρωματική παλέτα, διατηρώντας όμως τα στρογγυλά μάτια της ιαπωνικής τέχνης των manga για την Orihime και τα ιαπωνικά σχιστά μάτια για τον Ichigo.

Μέσω Twitter.

Το σχέδιο μπορεί να αποτελεί αυτόνομη δουλειά του καλλιτέχνη, και όχι κάποια επίσημη εκδοχή του δημιουργού του "Bleach", αποτελεί ωστόσο μία όμορφη ιδέα με πολύ δόση νοσταλγίας και αγάπης (ειδικά ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες). Συμπεριλαμβάνοντας και τη φράση "Halcyon days" (Αλκυονίδες ημέρες), που μας πάει πίσω στο "Goodbye, Halcyon Days" και το αποχαιρετισμό της Orihime προς τον Ichigo και τον ανθρώπινο κόσμο, η εικόνα συμπληρώνεται με πολλά συναισθήματα για τους φαν της anime και manga σειράς.

Τα τελευταία κεφάλαια του πολυαγαπημένου manga δημοσιεύθηκαν τον Αύγουστο του 2016, ενώ το anime είχε ήδη σταματήσει από το 2012, μετά τη μάχη με τον Sosuke Aizen. Μία live-action κινηματογραφική μεταφορά έκανε πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου του 2018 (Ιαπωνία), αποδίδοντας τα πρώτα κεφάλαια και επεισόδια, μερικώς παραλλαγμένα. Μία ακόμα, χολιγουντιανή, απόδοση φημολογούνταν να έρθει εκ μέρους της Warner Bros., ο Kubo όμως τερμάτισε το project.

Ο κόσμος του "Bleach" συνέχισε, μέσω της Soul Society και του shinigami Shūhei Hisagi, με ένα spin-off sequel, υπογεγραμμένο από τον Ryohgo Narita. Η ιστορία του, με τίτλο με τίτλο "Bleach: Can't Fear Your Own World", έκλεισε με περισσότερες από 1000 σελίδες στους τελευταίους μήνες του 2018.

Ο Kubo δεν έμεινε μακριά από τη δημιουργία, αφού έφερε μία καινούργια αυτοτελή ιστορία μέσα στο 2018, με τίτλο "Burn the Witch" και αποτίοντας ένα φόρο τιμής στη σειρά που τον ανέδειξε.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ "Παραμυθένιος Κήπος" του Will o’ Wisps Festival έρχεται 1 & 2 Ιουνίου 2019Τα πιο δημοφιλή anime του Crunchyroll ανά χώρα για το 2018Οι ήρωες του "Digimon Adventure" μεγάλωσαν για τη νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα