Marvel's Hawkeye: Ίσως βρέθηκε η Kate Bishop της σειράς

Από βοηθός Transformer σε σούπερ ηρωίδα.

Η ηθοποιός των "Bumblebee" και "Spider-Man: Into the Spider-Verse", Hailee Steinfeld, υπάρχει πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Disney+, "Hawkeye", καθώς λέγεται ότι της προσφέρθηκε ο ρόλος. Στη σειρά θα δούμε ξανά και τον Jeremy Renner ως Clint Barton από το Marvel Cinematic Universe (MCU).

To Variety γράφει ότι αν η Steinfeld αποδεχθεί τον ρόλο θα παίξει την Kate Bishop, που στα κόμικς για

λίγο είχε τον τίτλο του Hawkeye, μέχρι την επιστροφή του Clint. Δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή του "Hawkeye" αλλά κατά τη διάρκεια του SDCC 2019, ο επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige, είπε ότι στο show θα "εξερευνήσουμε περισσότερο τον χρόνο του Clint Barton ως Ronin".

To "Hawkeye" θα είναι κομμάτι του Phase 4 της Marvel και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 στο Disney+.

Την Steinfeld έχουμε επίσης δει στα "Edge of Seventeen", "Pitch Perfect" και "True Grit" στο οποίο προτάθηκε για Όσκαρ Β' Ρόλου σε ηλικία 13 χρονών. Σύντομα θα τη δούμε στο "Dickinson" του AppleTV+.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Βρέθηκε ο showrunner για την σειρά Hawkeye της Marvel Απεβίωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Η έξοδος του Spider-Man από το MCU δεν εξέπληξε τους Russo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα