Novacinema: Αυτή η σεζόν θα σε cineπάρει με έναν εορταστικό Δεκέμβριο γεμάτο μεγάλες πρεμιέρες, σειρές και οικογενειακές ταινίες!

Συναρπαστικέςνέες σειρές «Twisted Metal» & «Bones of Crows»Το οικογενειακό κανάλι Novachristmas με 45 ταινίες για 21 ημέρες!ChristmasDaysστο Novalifε με «America’sgotTalent», ταινίες και «Ιστορίες Γυναικών»Πλούσιο μενού στο EONBoxSetμε σειρές και προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίαςThree brothers get the surprise of their lives when they are forced to work together and care for a baby over the holidays. Photo: Andrew Walker, Tyler
Hynes, Paul Campbell Credit: ©2022 Hallmark Media/Photographer: Bettina Strauss

OΔεκέμβριος έρχεται με εορταστική, οικογενειακή, συναρπαστική διάθεση να cineπάρει τους σινεφίλ στα Novacinema τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, καθώς και στο Novalifε, το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας! Μεγάλες πρεμιέρες «John Wick 4», «Puss in Boots: The Last Wish», συναρπαστικές νέες σειρές «Twisted Metal» & «Bones of Crows», το οικογενειακό κανάλι Novachristmas με 45 ταινίες συνθέτουν ένα άκρως πλούσιο, ελκυστικό, Χριστουγεννιάτικο cine περιεχόμενο για τους συνδρομητές!

Jason Statham stars as H in director Guy Ritchie’s WRATH OF MAN, A Metro Goldwyn Mayer Pictures film.Photo credit: Christopher Raphael© 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved

Η ζώνη SundayPremiere θα καθηλώσει τους σινεφίλ με μεγάλες ταινίες κάθε Κυριακή στις 22:00 στο Novacinema1. Με το φιλμ δράσης «WrathofMan» με τον JasonStatham (3/12), με το 3ο sequel της κωμωδίας «SerialBadWeddings» (10/12), με τη δραματική ταινία «OurFriend» (17/12) με τους Jason Segel, Dakota Johnson και Casey Affleck, με τo καταιγιστικό 4ο κεφάλαιο του «JohnWick» με τον Keanu Reeves (Παραμονή Χριστουγέννων 24/12) και με την ταινία κινουμένων σχεδίων «PussinBoots: LastWish» (Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12).

Παράλληλα, οι σινεφίλ το Δεκέμβριο θα απολαύσουν κάθε Πέμπτη στις 22:00 στο Novacinema1 μέσα από την αγαπημένη ζώνη «Prime Thursdays» ταινίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μεγάλη οθόνη, όπως «HotFuzz» (7/12), «MoneyMonster» (14/12), «Noel» (21/12) και «21» (28/12). Την ίδια στιγμή και οι υπόλοιπες ανανεωμένες ζώνες «World Cinema» (κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Novacinema1), «Bloody Cinema» (κάθε Παρασκευή στις 23:00), «Family Cinema» (κάθε Σάββατο στις 22:10) και «Classic Cinema» (κάθε Κυριακή στις 17:00) θα προβάλλουν ταινίες που καθηλώνουν.

Και από τις 15 Δεκεμβρίου το αγαπημένο οικογενειακό κανάλι Novachristmas είναι εδώ! Για 21 ημέρες (από 15/12 έως και 4/1/2024), 45 οικογενειακές ταινίες θα κρατήσουν συντροφιά σε όλη την οικογένεια με τρεις ταινίες backtoback καθημερινά! Στις 18:35 θα προβάλλονται ταινίες κινουμένων σχεδίων, στις 20:15 θα μεταδίδονται οικογενειακές ταινίες ενώ στις 22:10 είναι η ώρα για Χριστουγεννιάτικες αγαπημένες ταινίες!

Για τους λάτρεις των σειρών, έρχονται στο Novacinema4, νέες συναρπαστικές σειρές! Από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα θα μεταδίδεται η δραματική σειρά «BonesofCrows» με τους Grace Dove, Philip Lewitski, Remy Girard.

Marc Barbé (Louis Lépine)

Ακολουθεί η πρεμιέρα της action σειράς «ParisPolice 1905» από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 με τους JeremieLaheurte, EvelynBrochu, PatrickD’assumcao. Η συνέχεια στις δυνατές πρεμιέρες είναι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 όπου θα κάνει πρεμιέρα η κωμική σειρά δράσης «TwistedMetal» και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα με τους AnthonyMackie, StephanieBeatriz, ThomasHadenChurch.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 22:00 (και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα) κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς «Rapa» με τους JavierCamara, MonicaLopez, AdrianRios. Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Professor T season 2», «Based on a true story», «Law & Order season 22», «Quantum Leap season 2», «New Norm» και «Rapa Season 1».

Το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας και διασκέδασης, το Novalifε βάζει και αυτό τα γιορτινά του χαρίζοντας στους συνδρομητές…Christmas Days! Tο μεγάλο φινάλε για το μεγάλο νικητή του Νο1 show «America’sgotTalent» με οικοδεσπότη τον TerryCrewsκαι κριτική επιτροπή τους HowieMandel, HeidiKlum, SimonCowell, SofiaVergara. Έρχεται να καθηλώσει! Στις 23 (Σάββατο) και 24 Δεκεμβρίου (Κυριακή Παραμονή Χριστουγέννων) θα προβληθούν οι ημιτελικοί και τα Χριστούγεννα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός! Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) θα μεταδοθεί η ταινία «Nowyouseeme». Παράλληλα, συνεχίζει κάθε Τρίτη στις 21:00 να προβάλει τη ζώνη «Ιστορίες Γυναικών» με τα ντοκιμαντέρ «TheGirlintheFountain» (5/12), «QueenofSpeed» (12/12), «CocoChanel: Unbuttoned» (19/12) και «Sid & Judy» (26/12) ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 μια ταινία κρατάει συντροφιά σε όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα, για να ακολουθήσει αμέσως μετά καθημερινά το «TheTonightShowJimmyFallon» το οποίο το Δεκέμβριο θα έχει Χριστουγεννιάτικο στυλ! Παράλληλα, πρεμιέρα στο Novalife κάνουν οι σειρές «Gaslit» και «ThreePines» ενώ κάθε Δευτέρα στις 17:00 προβάλλεται η σειρά «Lara’schoice.

Πλούσιο το μενού όμως και για τα Boxsets της ΕΟΝ Οn Demand!​ Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν τις σειρές «Picnic at Hanging Rock», «Apples three yard», «Bones of crows», «A spy among friends» ενώ για τους μικρούς φίλους έρχονται τα καλύτερα προσχολικής ηλικίας CoComelon, CoComelon: Animal Time και CoComelon: Dance Party.

Οι ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα