O Javier Bardem υποψήφιος για τον ρόλο του Βασιλιά Τρίτων στη νέα "Μικρή Γοργόνα"

Βρέθηκε ο βασιλιάς;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ισπανός ηθοποιός, Javier Bardem, είναι το πιο πρόσφατο όνομα που συνδέεται με τη live-action προσαρμογή του "The Little Mermaid" (Η Μικρή Γοργόνα) της Disney.

Σύμφωνα με το κξφ, ο Bardem φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει

τον ρόλο του Βασιλιά Τρίτων, του διάσημα υπερπροστατευτικού πατέρα της Άριελ, την οποία θα ενσαρκώσει η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Halle Bailey, στο επερχόμενο remake.

Ο ρόλος αυτός δεν βγάζει τον Bardem έξω απ' τα νερά του, μιας και φημίζεται για τους επιβλητικούς του ρόλους στη μεγάλη οθόνη, έχοντας ενσαρκώσει τον "Θεό" στο "Mother!", τον κυβερνοτρομοκράτη Raoul Silva στο "Skyfall" και τον Captain Salazar στους Πειρατές της Καραϊβικής, μεταξύ πολλών, πολλών άλλων.

Αυτήν τη φορά όμως, αντί να σαλπάρει για μακρινές θάλασσες, θα κάνει βουτιά στον βυθό της θάλασσας για να παίξει έναν σημαντικό ρόλο, δίπλα στην μητέρα της Άριελ, που σύμφωνα με τις πηγές του μέσου, θα έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία απ' ό,τι είχαν στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989.

Σε αυτό το πρώιμο στάδιο, άλλα μέλη του cast που έχουν φημολογηθεί ότι θα συμμετάσχουν, είναι ο τραγουδιστής των One Direction, Harry Styles ως Πρίγκιπας Έρικ και η Melissa McCarthy ως η κακιά θεία της Άριελ, Ούρσουλα, μαζί με την Awkwafina ως Scuttle και τον Jacob Tremblay ως Flounder.

Ο Rob Marshall, σκηνοθέτης των "Chicago", "Memoirs of a Geisha" και του πρόσφατου "Mary Poppins Returns", επιστρέφει και πάλι στην Disney για να αναλάβει τα ηνία της νέας live-action ταινίας, "The Little Mermaid", με σενάριο από τους David Magee και Jane Goldman. Οι Lin-Manuel Miranda και Alan Menken θα ενώσουν κι αυτοί τις δυνάμεις του για να εκμοντερνίσουν το αρχικό soundtrack και να συνθέσουν νέα κομμάτια για την ταινία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή στις αρχές του 2020.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το "The Little Mermaid/Η Μικρή Γοργόνα" πρόκειται για μία από τις πολλές live-action προσαρμογές κλασικών ταινιών της Disney. Φέτος έχουμε ήδη δει τα "The Lion King", "Aladdin" και "Dumbo", ενώ το "Lady and the Tramp" αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά. Να υπενθυμίσουμε πως γραμμή έχει πάρει και η "Mulan", που είναι αρκετά κοντά στον ορίζοντα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΠρίγκιπας θα γίνει μάλλον ο Harry Styles για το "The Little Mermaid"Υποψηφιότητα για King Triton στο "The Little Mermaid" βάζει ο Terry CrewsΒρέθηκε η Ariel για το live-action "The Little Mermaid"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα