RPL Sky: “Ο Οζντόεφ πιθανότερο να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ”

Τον ΠΑΟΚ δίνει ως πιο πιθανό προορισμό για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ ο ιστότοπος RPL Sky, παρότι στις μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας της Ρωσίας έχει προταθεί για μεταγραφή ο παίκτης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σπαρτάκ Μόσχας είναι αυτή που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, όμως, ο “Δικέφαλος” έχει περισσότερες πιθανότητες γι’ αυτό.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: “Η Σπαρτάκ ενδιαφέρεται για τον Ozdoev. Ο παίκτης έχει προσφερθεί σε όλα τα σωματεία της πρωτεύουσας. Ωστόσο, αυτή η μεταγραφή είναι απίθανη

(προτεραιότητα για τη Σπαρτάκ είναι o CB) και ο 30χρονος είναι πιο πιθανό να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ”.

Spartak are interested in Ozdoev. The player has been offered to all Capital clubs. However, this transfer is unlikely (priority for Spartak is a CB) and the 30yo is more likely to join PAOK.
(@OnooQ) pic.twitter.com/pee7Ih5FUr

RPL Sky (@RPLNews_eng) July 23, 2023

Να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό σήμερα (24/7), ο ατζέντης του 30χρονου Ρώσου διεθνή παίκτη, Άνζορ Γκαργκάεφ, δήλωσε σε ρώσικο ΜΜΕ ότι έχει παραιτηθεί από την εκπροσώπησή του. Κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος ο Οζντόεφ διαχειρίζεται την υπόθεση της μεταγραφής του και είναι σε ανοικτή επικοινωνία για το θέμα με τη διοίκηση της τούρκικης Καραγκιουμρούκ, στην οποία ανήκει.

Keywords
Τυχαία Θέματα