Shenmue 3: Οι επιστροφές χρημάτων θα ισχύουν για μικρό χρονικό διάστημα

Προσοχή!

Η Ys Net, developer του Shenmue 3, ανακοίνωσε ότι τα backers surveys του Kickstarter της θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και μαζί τους θα ενεργοποιηθεί, για όσους το επιθυμούν, η επιστροφή χρημάτων για όσους δεν θέλουν μια έκδοση του Shenmue 3 για το Epic Games Store. Oι αιτήσεις επιστροφής χρημάτων θα γίνονται δεκτές μόνο κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που θα είναι ανοιχτά τα surveys.

Οι εκστρατείες Kickstarter

τυπικά αποστέλλουν backer surveys πριν από την κυκλοφορία του τελικού προϊόντος. Mέσω αυτών οι backers δίνουν τις προτιμήσεις των προϊόντων τους και τις διευθύνσεις αποστολής για τις τελικές ανταμοιβές τους. Τελευταία ενημέρωση του Kickstarter της Ys Net αναφέρει ότι "οι επιστροφές θα γίνουν σεβαστές για τους υποστηρικτές που είχαν επιλέξει έκδοση PC και δεν είναι ικανοποιημένοι με τις προτεινόμενες επιλογές ανταμοιβής".

Ωστόσο, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται αποδεκτή μόνο μέσω των backers surveys, τα οποία θα ισχύουν μόνο για δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό, δεν θα μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, η επεξεργασία των επιστροφών μπορεί να διαρκέσει από 20 ημέρες έως και τρεις μήνες, δεδομένου ότι η εκστρατεία Kickstarter είναι άνω των τεσσάρων ετών και η επεξεργασία των πληρωμών ενδέχεται να έχει αλλάξει σημαντικά μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Τον Ιούνιο, ο δημιουργός του Shenmue, Yu Suzuki, ανακοίνωσε ότι η έκδοση PC του Shenmue 3 θα είναι Epic Games Store Exclusive. Κάποιοι υποστηρικτές αναστατώθηκαν με αυτό το νέο, ειδικά αφότου η προ-ανακοινωθείσα έκδοση για PC, είχε αρχικά ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορούσε στο Steam. Ωστόσο, είναι σημαντικό να πούμε ότι το Epic Games Store δεν υπήρχε καν όταν ανακοινώθηκε το Shenmue 3.

Η Ys Net δήλωσε ότι θα «αξιολογήσει» την κατάσταση όσον αφορά την αποκλειστικότητα του Epic Games Store και η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα χειρίζεται τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων για όποιον το ζητήσει.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceΟι developers του Shenmue 3 υποσχέθηκαν να αξιολογήσουν την κατάσταση με το Epic Games Store ExclusivityTo Shenmue 3 δεν θα έρθει σε Xbox OneΚι άλλη καθυστέρηση για το Shenmue 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα