Star Wars: Η live action σειρά του Favreau αποκτά την πρώτη της περίληψη

Παρέα με έναν μοναχικό Mandolorian πιστολέρο.

O Jon Favreau αποκάλυψε την περίληψη της επερχόμενης live-action σειράς "Star Wars" που σκηνοθετεί, και μάθαμε ότι o πρωταγωνιστής της θα είναι Mandalorian.

Μέσω ενός γραφικού στο Instagram, ο σκηνοθέτης του "Iron Man" φανέρωσε πότε και με τι θα ασχοληθεί η νέα σειρά, ενώ απ' ότι φαίνεται θα λέγεται "The Mandalorian".

"Μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett", γράφει, "ένας νέος πολεμιστής αναδύεται

στο σύμπαν του Star Wars. Το Mandalorian διαδραματίζεται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic..."

Η σειρά ακούγεται σαν να ακολουθεί μια πιο γουέστερν ατμόσφαιρα και λέγεται ότι η Disney έχει κλείσει budget $100 εκατομμυρίων για 10 επεισόδια. Τον Μάιο, ο Favreau μας είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το "Return of the Jedi". Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ φήμες θέλουν τον ηθοποιό Pedro Pascal (Game of Thrones) να πρωταγωνιστεί.

H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Γυρίσματα και νέο μέλος στο cast για τη live-action τηλεοπτική σειρά του "Star Wars" Star Wars: Η Kathleen Kennedy παραμένει στην Lucasfilm για μερικά χρόνια ακόμα Reboot για το "High Fidelity" στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα