Stoiximan Super League: Η δεύτερη στροφή στον δρόμο της παραμονής

Στις 15:00, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί στις Σέρρες τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 27 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς. Στα τρία προηγούμενα ματς, οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη, ενώ μια φορά αναδείχτηκαν ισόπαλες. Τα γκολ είναι 2-2.

Στις 17:30, ο Βόλος ΝΠΣ θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κηφισιά. Οι

γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση με 22 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Στο ματς της κανονικής περιόδου, οι Βολιώτες είχαν επικρατήσει 2-1. Αυτή ήταν και η μοναδική συνάντηση των δυο ομάδων στη Μαγνησία, πριν το ματς του Σαββάτου.

Στις 19:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Στα 15 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Γιαννιώτες έχουν επτά νίκες και οι Αγρινιώτες τρεις. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 15-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, στις 20:00, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 31 βαθμούς. Στα 16 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην Κρήτη, οι Ηρακλειώτες έχουν επτά νίκες και οι Περιστεριώτες δυο. Επίσης, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 24-13 υπέρ του ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των play out:

Σάββατο 30/3

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00 Novasports2HD)
Βόλος ΝΠΣ-ΑΕ Κηφισιάς (17:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (19:30 Novasports Prime)
ΟΦΗ-Ατρόμητος (20:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα