Stoiximan Super League: Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Περιστέρι

Η πέμπτη αγωνιστική των play out θα ξεκινήσει με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο. Στις 18:30, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 29 βαθμούς. Στα πέντε προηγούμενα ματς τους στο Ηράκλειο, οι Κρητικοί έχουν μια νίκη και οι Βολιώτες δυο. Επίσης, δυο ματς έληξαν ισόπαλα,

ενώ τα γκολ είναι 6-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 27 βαθμούς. Στα 13 προηγούμενα ματς τους στην Αρκαδία, οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες και οι φιλοξενούμενοι μια νίκη. Επίσης, τέσσερα ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 21-8 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, την ίδια ώρα (19:30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Κηφισιά στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με 25 βαθμούς. Στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για την κανονική περίοδο, οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει 3-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20/4

ΟΦΗ-Βόλος ΝΠΣ (18:00)
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (19:30 Novasports2HD)
Ατρόμητος-Κηφισιά (19:30 Novasports Prime)

Κυριακή 21/4

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα