Streamer καταφέρνει να μην δεχτεί ούτε χτύπημα παίζοντας όλη τη σειρά των παιχνιδιών της FromSoftware

Da real MVP.

Όχι, ο τίτλος του κειμένου δεν ειναι παραπλανητικός. Υπάρχει όντως άτομο, που κατάφερε να ολοκληρώσει όλα τα action/RPG παιχνίδια της FromSoftware (Demon Souls, Dark Souls, Dark Souls 2, Bloodborne, Dark Souls 3) χωρίς να δεχτεί ούτε ένα χτύπημα.

Δεν μας πιστεύετε ακόμη; Δεκτό, γιατί ούτε εμείς το πιστέψαμε στην αρχή, αλλά φροντίσαμε να φέρουμε και τις απαραίτητες αποδείξεις:

Ο

The Happy Hob, ο θρύλος που είδατε στο παραπάνω βίντεο, πήρε πλέον διδακτορικό στο "Git Gud" και έκανε την κατάλληλη προετοιμασία για το Sekiro: Shadows Die Twice και μετά από αυτό το επίτευγμα δεν θα μας ήταν έκπληξη εάν κατάφερνε το ίδιο και στο νέο παιχνίδι της From Software.

Και ένα μήνυμα από τους sponsors του σημερινού άρθρου:

Γιατί ήδη τα βρήκαμε σκούρα στις πρώτες ώρες του Sekiro.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN Greece Το Dark Souls 3 σε 35 λεπτά - Speedrun Dark Souls 3: The Ringed City DLC Gameplay Dark Souls 3 Official The Ringed City DLC Gameplay Video

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα