The Crown: Ο Josh O'Connor και η Marion Bailey στους ρόλους του Prince Charles και της Queen Mother αντίστοιχα

Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα με την ταραχώδη ζωή για την 3η και την 4η σεζόν της σειράς.

Ο Josh O’Connor θα υποδυθεί τον Prince Charles στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, "The Crown". Το Variety αναφέρει πως θα αναλάβει τον ρόλο του κληρονόμου του θρόνου για τις επερχόμενες σεζόν της σειράς και συγκεκριμένα την 3η και την 4η σεζόν.

Ο Josh O' Connor.

Ο O'Connor επαινέθηκε για τον πρωταγωνιστικό

του ρόλο στην ανεξάρτητη βρετανική ταινία "God’s Own Country", οπού κέρδισε και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα British Independent Film Awards, τον περασμένο Δεκέμβρη. Έχει προταθεί, επίσης και για βραβείο BAFTA Rising Star (Κινηματογραφικό Βραβείο Ανερχόμενου Αστέρα).

"Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω για την επόμενη δόση του 'The Crown'", δήλωσε ο O'Connor, ο οποίος αντικαθιστά τον Julian Baring στον ρόλο. "Οι σεζόν 3 και 4 θα ακολουθήσουν μερικά από τα πιο ταραχώδη γεγονότα στη ζωή του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της εθνικής μας ιστορίας, και είμαι ενθουσιασμένος που φέρνω στη ζωή, τον άνθρωπο ανάμεσα σε όλα αυτά. Είμαι πολύ ενήμερος ότι είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών που θα ενταχθώ, αλλά με ενημέρωσαν αξιόπιστα ότι έχω τις δυνατότητες και θα ταιριάξω άμεσα."

Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη, ότι η Marion Bailey θα υποδυθεί την Queen Mother, η οποία κατείχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του βρετανικού κοινού. Θα αντικαταστήσει την Victoria Hamilton στη σειρά. "Είναι θαυμάσιο το ότι θα ενταχθώ στο 'The Crown'", είπε η Bailey. "Είναι ένα λαμπρό show και έχουμε να ακολουθήσουμε μια σκληρή δουλειά με τον πήχη ψηλά, αλλά τι δώρο είναι να παίζεις τη συναρπαστική και πολύ αγαπημένη Βασιλομήτωρ. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι «εν πλω» και που θα δουλέψω με μια κορυφαία ομάδα."

Η Marion Bailey.

Η 2η σεζόν του The Crown έλαβε 13 υποψηφιότητες για EMMY, εκ των οποίων η μία ήταν για καλύτερη δραματική σειρά. Η 3η σεζόν θα ξεκινήσει το 2019.

Η Olivia Colman θα παίξει την Βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο Tobias Menzies, τον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την αδελφή της βασίλισσας, την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Antony Armstrong-Jones, τον σύζυγό της, τον Lord Snowdon.

Το The Crown δημιουργήθηκε από τον Peter Morgan και είναι παραγωγής της Left Bank Pictures.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΕπιβεβαιώθηκε ο ρόλος της Helena Bonham Carter για τη σειρά "The Crown"Η Helena Bonham Carter στο "The Crown"Επιβλητικό trailer για τη δεύτερη σεζόν του "The Crown"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα