To studio του συνδημιουργού του Halo ανακοινώνει το Disintegration

Βετεράνοι του χώρου δημιουργούν νέο studio και νέα IP.

Ένα νέο παιχνίδι από το συν-δημιουργό της σειράς Halo έχει ανακοινωθεί.

Νωρίτερα σήμερα, η V1 Interactive, ένα νέο στούντιο με επικεφαλής τον συν-δημιουργό του Halo και πρώην Δημιουργικό Διευθυντή της Bungie,

Marcus Lehto, ανακοίνωσε το Disintegration, ένα "sci-fi shooter πρώτου προσώπου". Δεν μοιράστηκαν καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το ίδιο το παιχνίδι, αν και μια "πλήρη αποκάλυψη" θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι στη GamesCom 2019.

"Η ευκαιρία να δημιουργήσουμε όχι μόνο ένα καινούργιο παιχνίδι, αλλά ολόκληρο το στούντιο είναι ενθουσιώδες", δήλωσε ο Lehto. Η ομάδα στη V1 αποτελείται από βετεράνους developers, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστών και καλλιτεχνών από παιχνίδια όπως το Skyrim, το Destiny, το Halo, το EVE Online, το Shadow of Mordor και πολλά άλλα.

"Είναι υπέροχο να μπορούμε να μοιραστούμε αυτό που αυτή η εκπληκτική ομάδα δημιουργεί και δεν μπορούμε να περιμένουμε σας δείξουμε αυτό το νέο παιχνίδι τον επόμενο μήνα".

Παρόλο που δεν καθορίστηκαν πλατφόρμες, η ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι στοχεύει σε ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του "ημερολογιακού έτους 2020, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021 (1η Απριλίου 2020 έως 31 Μαρτίου 2021)".

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει FFXIV ή Eve Online.

IGN Greece Οι developers των Inside και Limbo κρύβουν art για το νέο τους παιχνίδι σε αγγελίες Το G2A θα πληρώσει 10 φορές τις απώλειες των developers σε περίπτωση απάτης Το Twitch Prime και η Rockstar Games ανακοινώνουν συνεργασία για τα GTA Online και Red Dead Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα