Top-4: Πόσο καλά ξέρεις τους σκόρερς; (videos)

Είναι οι παίκτες της πρώτης τετράδας των σκόρερς μετά από 11 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. Ο Λορέν Μορόν του Άρη και ο ‘Αντρια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση με 6 γκολ. Oι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Ντάνιελ Ποντένσε ακολουθούν με 5 γκολ.

Είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας των

σκόρερς του Πρωταθλήματος που στην πρώτη 20άδα έχει δύο Έλληνες, τον Μασούρα και τον Φορτούνη, με 4 γκολ έκαστος. Ο επόμενος είναι ο 21ος, Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού που έχει παραγωγική σεζόν μέχρι τώρα με 8 γκολ, από αυτά όμως τα τρία είναι στο Πρωτάθλημα.

Οι καρτέλες των τεσσάρων πρώτων έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Λορέν Μορόν: Εχει πετύχει 6 γκολ, σκοράροντας σε 5 παιχνίδια. Εχει βάλει μία φορά δύο γκολ, στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό. Ολα του τα γκολ είναι με το δεξί πόδι. Εχει σκοράρει ένα με πέναλτι. Είναι ο πρώτος παίκτης σε τελικές προσπάθειες στο Πρωτάθλημα, έχει κάνει 36 και σκοράρει 1/6. Από τις 36 τελικές, οι 20 είναι εντός περιοχής. Εχει 2 κίτρινες κάρτες, έχει δώσει μία ασίστ, έχει κερδίσει ένα πέναλτι και έχει παίξει 11/11 βασικός, σε όλα τα παιχνίδια του Άρη.

Άντρια Ζίβκοβιτς: Εχει πετύχει 6 γκολ, πέντε με το αριστερό πόδι και ένα με το δεξί. Εχει κάνει 23 τελικές και είναι 6ος στη σχετική λίστα. Σκοράρει 1/3.8, είναι ο τρίτος πιο εύστοχος. Από τις τελικές του, οι 15 είναι εντός περιοχής, δεν έχει ασίστ, έχει σκοράρει σε πέντε παιχνίδια και σε ένα (στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης) έχει πετύχει δύο γκολ. Εχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος και από τα 11, είναι βασικός στα 9. Εχει ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα χαμένο πέναλτι.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Εχει 25 τελικές στο Πρωτάθλημα (3ος) και από αυτές οι 12 είναι εντός περιοχής. Σκοράρει 1/5, έχει σκοράρει σε 4 παιχνίδια και έχει σκοράρει δύο φορές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Εχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, εκ των οποίων στα 9 είναι βασικός. Εχει πετύχει ένα γκολ με πέναλτι, δεν έχει ασίστ.

Ντάνιελ Ποντένσε: Είναι ο πιο εύστοχος παίκτης στο Πρωτάθλημα με 1/2.6 τελικές. Εχει 13 τελικές συνολικά και από αυτές, οι 4 είναι εντός περιοχής. Εχει πετύχει 4 γκολ εκτός έδρας και ένα εντός και έχει παίξει σε 8 παιχνίδια Πρωταθλήματος εκ των οποίων στα 6 είναι βασικός. Εχει σκοράρει σε 3 παιχνίδια. Σε δύο παιχνίδια, έχει σκοράρει από δύο φορές. Είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ. Εχει και δύο ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα