Ubisoft: Η μεταφορά των παιχνιδιών στο Stadia δεν θα είναι ακριβή για την εταιρεία

Το είπε και ο CEO.

H Ubisoft δήλωσε ότι η μεταφορά των παιχνιδιών της στο Stadia δεν θα κοστίσει και τόσο πολύ στην εταιρεία.

Ο CEO της εταιρείας μάλιστα, Yves Guillemont, είπε στους επενδυτές ότι τα χρήματα που χρειάζονται για τη μεταφορά ενός υπάρχοντος παιχνιδιού στο cloud

του Stadia δεν είναι και τόσο πολλά, αν και, όπως παραδέχθηκε, ενδεχομένως να αυξηθούν στο μέλλον.

"Το παραπάνω κόστος για τη μεταφορά των παιχνιδιών μας στο Stadia δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Έχουμε εξασφαλίσει ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα είναι κερδοφόρα για εμάς."

Το "δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό" παραμένει αρκετά ασαφές πάντως. Το Founder's Edition του Stadia θα κοστίζει 129 δολάρια και θα περιλαμβάνει ένα Chromecast Ultra, ένα limited edition χειριστήριο και τρίμηνη συνδρομή στο Stadia Pro. Οι παίκτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για τα διάφορα παιχνίδια. Η Ubisoft πρόσφατα ανακοίνωσε πως το Stadia θα περιλαμβάνει και το Uplay+.

Σε άλλα νέα, η εταιρεία δήλωσε πως οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος οικονομικού έτους έχουν σημειώσει πτώση της τάξης του 9.2% σε σχέση με πέρσι, φέρνοντας έσοδα 408.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Έξι από τα παιχνίδια της εταιρείας θα βρίσκονται στο Stadia, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του στα οποία περιλαμβάνονται Assassin's Creed Odyssey και The Division 2.

Η Google δεν είναι η μόνη εταιρεία που ασχολείται με το cloud gaming, καθώς πρόσφατα μάθαμε ότι το Project X Cloud της Microsoft ίσως είναι πιο κοντά από ό,τι περιμέναμε.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα H Ubisoft αποκαλύπτει την πλήρη λίστα των Uplay+ Games Η Ubisoft έρχεται στο Gameathlon Summer 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα