Watchmen: Όλες οι κόμικ αναφορές από τη νέα σειρά του HBO

"Τίποτα δεν τελειώνει ποτέ".

Η πολυαναμενόμενη κόμικ σειρά του HBO επιτέλους έκανε την πρεμιέρα της και ήδη φαίνεται πως θα προκαλέσει αντιδράσεις, ντιμπέιτ, και αρκετό ψάξιμο, ενώ το πιλοτικό του επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με το κανάλι, είχε το δυνατότερο ντεμπούτο στις ψηφιακές πλατφόρμες από την πρεμιέρα του "Westworld" το 2016 και είδε στην τηλεθέασή του αύξηση 21% από την προηγούμενη εβδομάδα με το φινάλε του δεύτερου κύκλου του "Succession", που είναι και στο ίδιο σλοτ (ημέρα και ώρα προβολής).

Η σειρά, είναι εμπνευσμένη

από το ομώνυμο graphic novel της DC και όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο επεισόδιο δεν αφήνει απείραχτο το πηγαίο υλικό του, περιλαμβάνοντας πολλές αναφορές και νύξεις σε χαρακτήρες, καταστάσεις, ακόμα και σκηνές από το κόμικ των Watchmen, των Alan Moore και Dave Gibbons.

Στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε μια ανάλυση σχετικά με τις κόμικ αναφορές που εντοπίσαμε στην πρεμιέρα.

Προσοχή, η παρακάτω gallery περιέχει ήπια spoiler.

Το "Watchmen" πρόκειται για μια μίξη των αυθεντικών κόμικ, που όμως προσφέρει μια φρέσκια ιστορία και νέους χαρακτήρες. Έρχεται από τον εκτελεστικό παραγωγό και σεναριογράφο Damon Lindelof (βραβευμένο με Emmy για το "Lost" και γνωστό μέσα από την σειρά του HBO, "The Leftovers"), και αγκαλιάζει τη νοσταλγία του πρωτοποριακού ομώνυμου graphic novel. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 9 επεισόδια και λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική Τούλσα, τρία χρόνια μετά την επίθεση ναζιστών εναντίον της αστυνομίας και των οικογενειών τους, μιας επίθεσης που έγινε γνωστή και ως White Night. Μετά από αυτήν, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φορούν κίτρινες μάσκες για να προστατέψουν τις ταυτότητές τους, ενώ οι Seventh Kavalry, η τρομοκρατική ομάδα πίσω από την επίθεση, φορούν ασπρόμαυρες “Rorschach” μάσκες και κρύβονται στις σκιές. Δεμένοι από τα τραγικά γεγονότα, η ντετέκτιβ Angela Abar (Regina King) και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Judd Crawford (Don Johnson), συνεργάζονται για να ερευνήσουν τη δολοφονία ενός συνεργάτη αστυνομικού.

Η σειρά προβάλλεται στη χώρα μας από την Nova και πιο συγκεκριμένα στο Novacinema4HD, κάθε Κυριακή στις 4 τα ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική με ελληνικούς υπότιτλους και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΤα νούμερα τηλεθέασής του αποκαλύπτει το "Watchmen"Αποσπάσματα από την 1η σεζόν "Watchmen"Επίσημη σύνοψη αποκτά το "Watchmen"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα