ΑΕΚ: Από τον Χιμένεθ, στον Αλμέιδα (videos)

Έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα η ΑΕΚ, η οποία μέσα στο 2024 είναι δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι ασταμάτητη εντός των τεσσάρων γραμμών και όποια απώλεια βαθμών της έχει προκύψει είναι από δική της απροσεξία.

Με το 4-0 επί της Λαμίας, η Ένωση πρόσθεσε ακόμα ένα παιχνίδι στο αήττητο σερί της φτάνοντας τα 21 ματς δίχως ήττα στην Super League

που εννοείται είναι το μεγαλύτερο του πρωταθλήματος.

Τελευταία και μοναδική ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα το 2-0 από τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” στον Α’ γύρο και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου του 2023. Έκτοτε, μετράει 15 νίκες και 6 ισοπαλίες, οι οποίες έχουν έρθει μετά από προβάδισμα στο σκορ για τους “κιτρινόμαυρους“.

Η μοναδική ήττα της ΑΕΚ

Μέχρι να έρθει αυτή η ήττα είχε προηγηθεί σερί 15 αγώνων για την Ένωση με ματς και από το περυσινό πρωτάθλημα, ενώ το αμέσως προηγούμενο μεγάλο σερί δίχως ήττα ήταν τη χρονιά του πρωταθλήματος (2018) όπου η ΑΕΚ μέτρησε 25 ματς δίχως ήττα.

Αυτό το σερί είχε αρχίσει στις 29 Οκτωβρίου του 2017 και το 1-0 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και ολοκληρώθηκε μετά από 25 ματς οπου η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και του Μαρίνου Ουζουνίδη μέτρησε 20 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα