Σίνερ: “Σέβομαι τους αντιπάλους μου, αλλά δεν τους φοβάμαι”

Το εκπληκτικό ξεκίνημα του Γιάνικ Σίνερ τη φετινή σεζόν συνεχίζεται με τον Ιταλό να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο και του Γιάν Λέναρντ Στρουφ φτάνοντας το 14-0 μέσα στο 2024 και το 17-0 από το τέλος του 2023, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο από Ιταλό τενίστα. 

Αναμφίβολα ο Σίνερ είναι στο καλύτερο μομέντου της καριέρας του έχοντας κερδίσει το παρθενικό του Grand Slam κατακτώντας το Australian Open τον περασμένο

Ιανουάριο, ενώ ανέβηκε στο Νο3 του κόσμου, έχοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες να φτάσει και στο Νο2 μετά το τέλος του Indian Wells. 

Ο Ιταλός σε δηλώσεις του τόνισε ότι σέβεται πολύ όλους τους παίκτες, αλλά δεν φοβάται πλέον να αντιμετωπίσει κανέναν, κάνοντας μια παρομοίωση και με το αλπικό σκι από όπου ξεκίνησε ως αθλητής.

“Σέβομαι πολύ όλους τους παίκτες, αλλά δεν φοβάμαι να τους αντιμετωπίσω”, δήλωσε. “Πιστεύω ότι αυτό βγάζει ένα είδος ποιότητας στο παιχνίδι μου, ειδικά όταν παίζω υπό πίεση και για σημαντικούς πόντους, προσπαθώ να βγάλω μεγάλα χτυπήματα, χωρίς να περιμένω τι θα κάνει ο αντίπαλός μου.”

“Αυτό το αίσθημα μου δημιουργήθηκε από τότε που έκανα σκι. Στην αρχή στους αγώνες φοβόμουν στην κατάβαση. Όταν κατεβαίνεις με ταχύτητα και μετά κάνεις άλματα 20 και 30 μέτρων είναι διαφορετική κατάσταση. Τότε είχα αυτόν το φόβο, τον οποίον ξεπέρασα.”

“Τώρα στο τένις όχι δεν φοβάμαι. Στο τέλος της ημέρας είναι απλά ένας αγώνας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και μερικές φορές πάει καλά και άλλες όχι. Αλλά στο τέλος χάνεις απλά έναν αγώνα.”

Ο Σίνερ θα αγωνιστεί στον 4ο γύρο κόντρα στον επικίνδυνο και “γηπεδούχο” Μπεν Σέλτον με τον νικητή να εξασφαλίζει μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Σίνερ: “Σέβομαι τους αντιπάλους μου, αλλά δεν τους φοβάμαι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα