ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή στην Αγγλία

Η Ένωση θα παραταθεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αρκετά προβλήματα. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Μουκουντί και Βίντα, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν με την αποστολή στην Αγγλία. Ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται να καταλήγει στον Σιμάνσκι για το κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μήτογλου.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Στάνκοβιτς

στην εστία και τους Μήτογλου και Σιμάνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρότα και Χατζισαφί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γιόνσον και Γαλανόπουλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Άμραμπατ και Πινέδα θα ξεκινήσουν στις πτέρυγες, με τον Τσούμπερ να παίζει πίσω από τον Αραούχο, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι θα παραταχθεί με τους Στιλ, Φέλτμαν, Ντανκ, Φαν Χεκ, Λάμπτεϊ, Γκρος, Νταχούντ, Φέργκιουσον, Λαλάνα, Μιτόμα και Γουέλμπεκ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τόβερ από την Εσθονία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κόιβ και Κλάασεν. Ο Γιοβάνονιτς ορίστηκε τέταρτος διαιτητής, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Μουνουέρα (Ισπανία) και Φαν Μπούκελ (Ολλανδία).

Keywords
Τυχαία Θέματα