ΑΕΚ: Επιταχύνει τις διαδικασίες απόκτησης του Πινέδα (Pic, vids)

Στην τελική ευθεία έχει μπει όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Μεξικό και στην Ισπανία, η απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση αγοράς του από την Θέλτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η ΑΕΚ επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτηση του Πινέδα από την Θέλτα.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε προχωρημένο

σημείο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, καμία από τις δύο ομάδες ωστόσο δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τα ρεπορτάζ.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του διαφαινόμενου deal μεταξύ ΑΕΚ και Θέλτα παραμένουν άγνωστες ωστόσο η βάση των συζητήσεων πρέπει να είναι τα 6 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο.

Πρόσφατο tweet λογαριασμού που ασχολείται με ειδήσεις της Θέλτα τονίζει πως η ΑΕΚ κατέθεσε νέα βελτίωμενη πρόταση, η οποία κυμαίνεται μεταξύ των 6 εκατ. ευρώ και των 7.5 και πως πλέον είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η μεταγραφή του Πινέδα στην Ένωση.

Orbelin Pineda a punto de convertirse en jugador del AEK de Atenas

El conjunto griego ha subido la oferta inicialmente presentada por Orbelin y la operación parece estar llegando a su fin.

No se conocen cifras pero podríamos movernos por los 6/7,5M

Tic Tac pic.twitter.com/yjaKl2WInu

— CeltaNoticias (@CeltaNoticias10) June 23, 2023

Επίσης, κάποιες άλλες πληροφορίες τονίζουν πως η διοίκηση της Θέλτα γνωστοποίησε στον Ράφα Μπενίτεθ πως ο Πινέδα πρόκειται να πωληθεί στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα