ΑΕΚ για την κλήση του Αλμέιδα: «Σίγουροι ότι δεν προκύπτει τίποτα εις βάρος του!»

Έκπληκτοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κλήση του Ματίας Αλμέιδα από τη ΔΕΑΒ. Οι «κιτρινόμαυροι» τοποθετήθηκαν γι’ αυτό το γεγονός και αναφέρουν ότι η κλήση του Αργεντινού προπονητή σε ακρόαση βασίζεται σε δύο δημοσιευμάτα από συγκεκριμένες πλευρές.

«Προφανώς και προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση. Από αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ», αναφέρει η ΠΑΕ και προσθέτει:

«Απολύτως

τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε. Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων».

Τέλος η Ένωση αναφέρει πως υπάρχει σιγουρία ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτα μεμπτό για τον Αργεντινό προπονητή.

«Εννοείται πως είμαστε σίηουροι ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Ματίας Αλμείδα. Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος», ανέφερε η «κιτριμόμαυρη» ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Αλμέιδα, Σίγουροι,aek, almeida, sigouroi