Madrid Open: Εκτός συνέχειας τα αδέρφια Τστισιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βέλγων Σαντέρ Ζιλέ και Γιόραν Βλίχεν, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6(3), 6-1 στην πρεμιέρα τους στα διπλά του Madrid Open, παραμένοντας χωρίς νίκη για 4η φορά στο τουρνουά. 

Ο ημιφιναλίστ στο διπλό του 2019 (με παρτενέρ τον Γουέλσι Κούλχοφ), Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του Πέτρος, ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση καθώς με ένα εύκολο hold κι ένα break προηγήθηκαν με 2-0, με την απάντηση των Βέλγων όμως να είναι άμεση ισοφαρίζοντας σε 2-2 παίρνοντας άμεσα πίσω το χαμένο τους service. 

Ζιλέ

και Βλίχεν απείλησαν με νέο break στο 9ο game, όμως το ελληνικό δίδυμο κατάφερε να σβήσει και τα δύο break-points και βγαίνοντας νικητές από το decider-point διατήρησαν το προβάδισμα στο set (5-4), το οποίο οδηγήθηκε στο tie-break. 

Εκεί οι Βέλγοι με 4 mini-breaks, έναντι 2 των Ελλήνων παικτών, προγήθηκαν με 6/2, για να κλείσουν στη συνέχεια το set με 7/3 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος Ζιλέ και Βλίχεν δεν έχασαν ούτε έναν πόντο από τη θέση του service (16/16 σύνολο) και με 4 love-games, αλλά και 2 breaks (3-1, 5-1) έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νο2 του ταμπλό, Μαρσέλ Γκρανογιέ/Οράσιο Σεμπάγιος που με τη σειρά τους κέρδισαν τους Ολλανδούς Τάλον Χρίκσπουρ/Γουέσλι Κούλχοφ με 6-3, 7-6(6).

The post Madrid Open: Εκτός συνέχειας τα αδέρφια Τστισιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Εκτός, Τστισιπά,Madrid Open, ektos, tstisipa