ΑΕΚ: "Ματιές" σε Μανδά και Χριστογεώργο

ΑΕΚ: "Ματιές" σε Μανδά και ΧριστογεώργοosinteliΤρί, 03/16/2021 - 10:47

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο παρακολουθεί και κάποιες περιπτώσεις γκολκίπερ για το... μέλλον.

Όπως αναφέρει η "Ώρα των Σπορ" στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται τα ονόματα του Χρήστου Μανδά και του

Νίκου Χριστογεώργου, δύο ταλαντούχων τερματοφυλάκων. 

Ο Μανδάς έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, στο οποίο υπάρχει ρήτρα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ η ΑΕΚ θα μπορούσε να τον κάνει δικό της.

Όσον αφορά τον Χριστογεώργο, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί πιο οικονομική λύση. Βέβαια μένει να φανεί σε αυτό το διάστημα που θα ακολουθήσει αν οι "πράσινοι" θα κάνουν κίνηση να τον κρατήσουν στις τάξεις της ομάδας.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο παρακολουθεί και κάποιες περιπτώσεις γκολκίπερ για το... μέλλον.

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 10:47 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα