ΑΕΚ: Με το πλάνο της και την ποιότητά της για τη στο ντέρμπι (videos)

Το πρώτο από μία σειρά απαιτητικών ντέρμπι έρχεται το βράδυ της Κυριακής για την ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στο άδειο από κόσμο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον τέταρτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, ο οποίος είναι στο -6 από την κορυφή και γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν κερδίσει την Ένωση θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα.

Το σχόλιο του Ντέμη για το ΑΕΚ-Βόλος

Αυτό, ελάχιστα απασχολεί την ΑΕΚ, η οποία έδειξε στον αγώνα με τον Βόλο πως βρίσκει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο με τις επιστροφές βασικών παικτών να παίζουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτόν τον τομέα. Ο Λιβάι Γκαρσία μετράει τέσσερα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος που σκοράρει, ο Ορμπελίν Πινέδα δείχνει πιο φρέσκος μετά τις διακοπές, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης αρχίζουν να αποδίδουν καλύτερα.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει άψογα τις ικανότητες της ομάδας του και το πλάνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ξεκάθαρο και με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη. Με ταπεινότητα και σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο κόντρα σε μία ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης. Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και να συνεχίσουν με νικηφόρα αποτελέσματα στην προσπάθεια να πλησιάσουν στην κορυφή αλλά και σ’ αυτή για την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα στιγμιότυπα του ΑΕΚ-Βόλος

Η ΑΕΚ γνωρίζει πως εάν κερδίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Φάληρο θα του προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γνωρίζει όμως επίσης πολύ καλά πως οι “ερυθρόλευκοι” θα μπουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το ματς αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που ο Αλμέιδα γνωρίζει καλά και εννοείται πως έχει περάσει για τα καλά στο μυαλό των παικτών του.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν το δικό τους πλάνο και αυτό πρέπει να υπηρετήσουν στο “Γέωργιος Καραϊσκάκης” και με την ποιότητα που δεδομένα διαθέτουν να προσπαθήσουν να φτάσουν σε μια δύσκολη και πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα