Η Τότεναμ παίρνει τον Βέρνερ με ψίχουλα το καλοκαίρι

10:07 7/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Άγγελος Ποστέκογλου εκτός από κεντρικό αμυντικό έψαχνε και παίκτη για την κορυφή της επίθεσης και τον βρήκε. Ο Τίμο Βέρνερ, λοιπόν, είναι ο εκλεκτός του Ελληνοαυστραλού τεχνικού.

Η είδηση της απόκτησης του Γερμανού επιθετικού έσκασε σαν βόμβα καθώς ήταν η πλέον αναπάντεχη στην αγορά. Επί της ουσίας ο 27χρονος φορ παίρνει δεύτερη ευκαιρία στην Premier League μετά από το πέρασμά του από την Τσέλσι.

Και γράφουμε αναπάντεχα

μια και ο Βέρνερ αποχωρεί για τους επόμενους μήνες από την Λειψία με 16 ματς, δύο γκολ και μία ασίστ για την τρέχουσα σεζόν. Κι αν ο πρώην παίκτης της Στουτγκάρδης αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει η Τότεναμ τότε άνετα θα μπορεί να συνεχίσει στην Αγγλία. Γιατί;

Διότι τα δύο κλαμπ (Τότεναμ - Λειψία) έχουν συμφωνήσει σε μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που είναι μηδαμινή αφού ανέρχεται στα 18.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Βέρνερ είχε πουληθεί από την Στουτγκάρδη στην Λειψία 23.000.000 ευρώ, έπειτα στην Τσέλσι 53.000.000 ευρώ και επέστρεψε στην Γερμανία με 20 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο έως το '26.

Πλέον, απομένει η διαφαινόμενη νέα μεταγραφή των Λονδρέζων να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να προχωρήσει αυτός ο ενδιαφέρον δανεισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα