ΑΕΚ: Νίκη για νέα αφετηρία (vids, pics)

ΑΕΚ: Νίκη για νέα αφετηρία (vids, pics)gvasilioΔευ, 03/08/2021 - 13:11

ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης αναμετρώνται για τέταρτη φορά φέτος, με την Ένωση να ψάχνει νίκη που θα σημάνει και νέα αφετηρία ενόψει των play off. 

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ

το τελευταίο διάστημα δεν είναι και οι καλύτερες, με τον κόσμο να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο. Η πρόκριση μπορεί να ήρθε, αλλά η εμφάνιση και η ήττα σκόρπισε προβληματισμό και απογοήτευση. 
 

Συνάντηση, παρατηρήσεις και υπόσχεση για νέο ξεκίνημα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενοχλήθηκε και δυσαρεστήθηκε από την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο, γι' αυτό και στη συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ του εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας. Ο Ανδαλουσιανός παραδέχθηκε τα λάθη του, ενώ υποσχέθηκε ότι από τον Απόλλωνα κιόλας η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Μένει να φανεί στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης τι είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο Χιμένεθ ρωτήθηκε για τη συνάντηση με τον ίδιο να τονίζει πως καταλαβαίνει την ανησυχία του προέδρου για την πορεία της Ένωσης, αλλά και το αν η ομάδα θα έχει παίκτες διαθέσιμους για τα play off. Όπως και να 'χει, αν η ΑΕΚ θέλει δεύτερη θέση παιχνίδια σαν αυτά με τον Απόλλωνα και τον Βόλο που ακολουθούν θα πρέπει να τα καθαρίζει για... πλάκα. 
 



Διαβάστε επίσης: Ο Κοσμάς στη θέση του Λυσάνδρου.

Πολλά προβλήματα ξανά και χωρίς... εικοσάδα

Κάθε εβδομάδα προστίθεται και ένα πρόβλημα στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος για τον αγώνα με τον Βόλο δεν συμπληρώνει καν 20αδα! Με 19 παίκτες για την ακρίβεια είναι η αποστολή της ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν επτά τραυματίες παίκτες και δύο τιμωρημένοι. Όπως παραδέχθηκε ο Ισπανός τεχνικός στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη να ξεκουράσει κάποιους που έχουν φτάσει στα όριά τους, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα της Ένωσης. 

 



Δείτε όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κοσίδης.

Κάτω από την εστία επιστρέφει ο Αθανασιάδης, δεξιά λογικά θα αγωνιστεί ο Νταντσένκο, αριστερά ο Λόπες και στο κέντρο της άμυνας οι Σβάρνας, Λάτσι. Σιμάνσκι και Σάκχοφ τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, δεξιά ο Αλμπάνης, αριστερά ο Μαχαίρας και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ. Η λογική λέει πως ο Λιβάι Γκαρσία θα πάρει ανάσες καθώς ο 23χρονος εξτρέμ παίζει σχεδόν 90λεπτα στα τελευταία έξι ματς μέσα σε διάστημα ενός μήνα. 

ΕΛΛΑΔΑ - League Cup - ΒΟΛΕΙ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης αναμετρώνται για τέταρτη φορά φέτος, με την Ένωση να ψάχνει νίκη που θα σημάνει και νέα αφετηρία ενόψει των play off.  Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα