ΑΕΚ: Ο αγώνας της χρονιάς (videos)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (σε διαφορετική έδρα φέτος) μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωτάθλημα, με την Ένωση εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς να αυξάνει τη διαφορά από τους “πράσινους” και να πλησιάζει στην κατάκτηση του τίτλου.

Σαφώς και δεν θα τελειώσει τίποτα με το αποψινό αποτέλεσμα, όμως μια νίκη της ΑΕΚ μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο στο ελληνικό πρωτάθλημα. H AEK

με τον αέρα των δύο νικών επί του Άρη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο γνωρίζει πως κόντρα στον Παναθηναϊκό την περιμένει ένα απαιτητικό 90λεπτο, όπως άλλωστε ήταν και τα τρία προηγούμενα με τους “πράσινους“.

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δύο ημέρες που του απέμειναν για να προετοιμάσει την ομάδα του μετά το ματς στο “Βικελίδης” έριξε περισσότερο το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και την διαχείριση των παικτών του που έπαιξαν τα περισσότερα λεπτά στο ματς με τον Άρη.

Το βράδυ της Τετάρτης ο αγώνας είναι “τελικός”, η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί στα… κόκκινα, να “πνίξει” τον αντίπαλό της όπως έκανε και πέρυσι καιο με τη βοήθεια του κόσμου να πάρει τη νίκη. Εννοείται πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, αλλά για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι η καλύτερη ομάδα.

Δεν έχει σημασία για την Ένωση ποιος λείπει ή ποιος θα λείψει, ούτε ποιοι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. Όποιοι κι αν βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη, ακόμα και με μισό-μηδέν. Ακόμα και με εμφάνιση που δεν θα θυμάται κανένας μετά. Σημασία έχει μόνο η νίκη και οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να τα καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα