ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ, οι έξι απουσίες και η επιστροφή Σιμάνσκι

Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Κηφισιά, όπου ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει σίγουρα τον Ντομαγκόι Βίντα λόγω τιμωρίας.

Μάλιστα, ο Κροάτης στόπερ μαζί με τον Ρότα δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα πραγματοποιώντας αποφόρτιση, ενώ ο Μάνταλος λόγω ενός μικροπροβλήματος από το ματς με τον ΠΑΟΚ έμεινε και αυτός εκτός αλλά αναμένεται ακόμα και την Πέμπτη να επιστρέψει.

Από το προπόνηση απουσίαζε επίσης και ο Πόνσε,

όχι όμως εξ αιτίας κάποιου τραυματισμού, καθώς ο Αργεντινός φορ λόγω ενός προσωπικού θέματος ζήτησε να μην προπονηθεί, παίρνοντας σχετική άδεια από την προπόνηση της Τετάρτης.

Το ευχάριστο για τον Αλμέιδα είναι ότι έχει ξανά στη διάθεσή του τον Άμραμπατ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ενώ θα ακολουθήσει και ο Φερνάντες μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά και ο Σιμάνσκι, ο οποίος ξεπερνάει τον τραυματισμό του πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, με τον Πολωνό χαφ μαζί με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπολογίζονται να μπουν στις προπονήσεις ακόμα και πριν το ματς με την Κηφισιά.

Ανάλυση βίντεο, πρέσινγκ και ένας εναντίον ενός

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι κιτρινόμαυροι παρακολούθησαν βίντεο – ανάλυση από τον Αλμέιδα, με την προπόνηση στη συνέχεια να ξεκινάει με ασκήσεις μεταβιβάσεων και πρέσινγκ με τον Αργεντινό τεχνικό να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο δεκάδες. Στη συνέχεια ακολούθησε η… αγαπημένη άσκηση του Πελάδο, το ένας εναντίον ενός, με τους παίκτες χωρισμένους σε τέσσερις πεντάδες.

Στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης έλαβε χώρα μια άσκηση με δέκα εναντίον δέκα και τελειώματα σε τρία κανονικά τέρματα που ήταν τοποθετημένα στο κέντρο του γηπέδου με τη συμμετοχή των γκολκίπερ, αλλά και σε μικρά περιφερειακά. Μία άσκηση που περιελάμβανε εκτός από το τελείωμα των φάσεων, τόσο μεταβιβάσεις όσο και πρέσινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα