Από το κακό στο χειρότερο ο Μπενζεμά, έμεινε έξω

15:35 14/2/2024 - Πηγή: Contra

Η παραμονή του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία εξελίσσεται σε εφιάλτη, αφού ο προπονητής της Αλ Ιτιχάντ πήρε μια αιφνιδιαστική απόφαση.

Ο Μπενζεμά έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι για να ενταχθεί στην ομάδα της Saudi Pro League, αλλά η θητεία του έχει αναμφίβολα αρνητικό πρόσημο.

Ενώ ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2022 έχει πετύχει εννέα

γκολ σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, η ομάδα του είναι αυτή τη στιγμή πέμπτη στον πίνακα και απέχει 22 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αναφορές για εντάσεις μεταξύ του Μπενζεμά και του προπονητή του Μαρσέλο Γκαλάρδο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικασίες ότι ο 36χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τώρα όμως ο Μπενζεμά έχει υποστεί ένα νέο πλήγμα.

Ο προπονητής φέρεται να άφησε τον επιθετικό εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Αλ Ιτιχάντ με την ουζμπεκική Ναβμπαχόρ Ναμανγκάν για τους "16" του ασιατικού Champions League την Πέμπτη. Αυτό φαίνεται να συνέβη λόγω των περιορισμών στον αριθμό των ξένων παικτών που μπορούν να παρατάξουν οι ομάδες στις διοργανώσεις (πέντε ανά ομάδα).

Ο Μπενζεμά έχασε την προετοιμασία της ομάδας του τον περασμένο μήνα και έτσι ο Γκαλάρδο φέρεται να αποφάσισε να αφήσει τον Μπενζεμά εκτός αποστολής λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του Γάλλου.

Ο προπονητής ακούγεται πως είναι δυσαρεστημένος με τη φόρμα του επιθετικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές το καλοκαίρι…

Διαβάστε περισσότερα

Ο προπονητής που ο Ρονάλντο θεωρούσε “απατεώνα” παίζει για Μπαρτσελόνα

Περιορίζει τον Χάρι Κέιν η ομάδα και ο Νόιερ απορεί

Keywords
Τυχαία Θέματα