ΑΕΚ: Πρώτα τη δουλειά της και μετά τα υπόλοιπα (video, pic)

Το πρώτο ματς της Κυριακής για τη Super League διεξάγεται στην “Αγιά Σοφιά” εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προετοιμάστηκε με απόλυτη συγκέντρωση και κάποια μικροπροβληματάκι τραυματισμών για το ματς της Κυριακής κόντρα στην μοναδική

ομάδα που φέτος την έχει κερδίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο κυπελλο Ελλάδας από τον Παναιτωλικό στο “Γεντί Κουλέ” και ενδεχομένως το μυαλό του να είναι και λίγο στη ρεβάνς του Αγρινίου. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα παραδοθεί άνευ προσπάθειας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τη νίκη στο ματς της Κυριακής και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Όλα εξαρτώνται από τη δική της απόδοση. Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και ακολούθως να καθίσουν αναπαυτικά και με ηρεμία να παρακολουθήσουν τις… μάχες των προπορευόμενων στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενδεχόμενη ισοπαλία στην Τούμπα θα φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με την Ένωση να βγαίνει κερδισμένη στην 20η αγωνιστική. Μέχρι να συμβεί το παραπάνω σενάριο όμως οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, με υπομονή, συγκέντρωση, πάθος και ένταση για να πάρουν το πολύτιμο “τρίποντο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα