ΑΕΚ: «Σενάρια» από Μεξικό για Νέστορ Αραούχο

Ένα ακόμη δημοσίευμα που συνδέει την ΑΕΚ με μεταγραφή. Με βάση την ιστοσελίδα «90min.com» η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Νέστορ Αραούχο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Αμέρικα. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι τον 31χρονο Μεξικάνο γνωρίζει ο Ματίας Αλμέιδα από την παρουσία του στο πρωτάθλημα.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για την μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο. Ο Αλμέιδα που γνωρίζει

τέλεια το μεξικανικό ποδόσφαιρο, έχει βάλει το όνομα του αμυντικού στο τραπέζι, διότι γνωρίζει τις δυνατότητες του παίκτη και ελπίζει να ανακτήσει την καλύτερη εκδοχή του. Η ΑΕΚ θα κάνει μία σπουδαία επένδυση χρημάτων με έναν παίκτη που έχει ήδη κοινοτικό διαβατήριο», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Νέστορ Αραούχο αγωνίζεται κύριως ως στόπερ, ενώ το συμβόλαιο του με την Αμέρικα έχει διάρκεια μέχρι το 2025. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε την εμφάνιση του στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2018 όταν μετακόμισε από την Σάντος Λαγκούνα στη Θέλτα. Ύστερα από τέσσερα χρόνια στην Ισπανία επέστρεψε στη χώρα του για την Αμέρικα. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς γκολ αλλά με δύο ασίστ. Παρ’ όλο που συνδέουν την ΑΕΚ με τον Αραούχο, η πλευρα των «κιτρινόμαυρων» διαψεύδει τα «σενάρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα