ΑΕΚ: Στη... σκιά της αποχώρησης Λιβάια (Pics, vid)

ΑΕΚ: Στη... σκιά της αποχώρησης Λιβάια (Pics, vid)gvasilioΤετ, 01/27/2021 - 10:08

Οι έξι συνεχόμενοι αγώνες δίχως ήττα για την ΑΕΚ είναι δείγμα της αγωνιστικής της ανάκαμψης και θέλει να το επιβεβαιώσει και εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, στη σκιά της αποχώρησης Λιβάια.

Η ταλαιπωρημένη επικοινωνιακά ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά

στο αγωνιστικό σκέλος και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ευελπιστώντας σε επέκταση του αήττητου σερί της και φυσικά επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ζωή χωρίς τον Λιβάια

Η αρνητική εξέλιξη με την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκου Λιβάια ήταν αναμφίβολα μια δυσάρεστη εξέλιξη για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επισημοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, φέρνει το τέλος εποχής του Κροάτη στην Ένωση. 

Δείτε όσα δήλωσε στο Novasports.gr ο Μανόλο Χιμένεθ.
 


Η ΑΕΚ θα πορευθεί από εδώ και στο εξής χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Λιβάια, ο οποίος στην ανάρτησή του ανέφερε πως η απόφασή του είναι αρνητική γιατί θέλει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και όχι λόγω οικονομικής διαφοράς.

Ακόμα, κάτι επίσημο δεν υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα υπολογίζεται από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό για το υπόλοιπο της χρονιάς. Μένει να δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι. 

Διαβάστε επίσης: Κάθε πέρυσι και καλύτερα στα μεταγραφικά

Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ

Τα αλλεπάλληλα ματς φέρνουν κούραση και έλλειψη φρεσκάδας, με τον Χιμένεθ να το αντιμετωπίζει αυτό με ελεγχόμενο rotation. Χρησιμοποιεί νέους παίκτες σε κάθε ενδεκάδα, ωστόσο, κρατά συγκεκριμένες σταθερές, κυρίως στην αμυντική γραμμή. Αν και εκεί θα υπάρξουν αλλαγές, λόγω επιστροφών. 

Διαβάστε επίσης: Ο MVP Γαλανόπουλος!
 

Ο Χιμένεθ λογικά θα παρατάξει τον Αθανασιάδη κάτω από την εστία, τον Μπακάκη δεξιά και τον Ινσούα αριστερά, με τους Τσιγκρίνσκι, Λάτσι στο κέντρο της άμυνας. Κρστιτσιτς, Σιμάνσκι θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μάνταλο στον άξονα, δεξιά τον Αλμπάνη, αριστερά τον Τάνκοβιτς και στην κορυφή τον Ολιβέιρα.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Οι έξι συνεχόμενοι αγώνες δίχως ήττα για την ΑΕΚ είναι δείγμα της αγωνιστικής της ανάκαμψης και θέλει να το επιβεβαιώσει και εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, στη σκιά της αποχώρησης Λιβάια. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα