ΑΕΚ: Συσπειρωμένη παραμένει αφεντικό της Super League

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να μην χάσει στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα να είναι ήδη πρωταθλήτρια Ελλάδας. Δεν τα κατάφερε όμως και η ήττα με ανατροπή αφήνει ανοικτό το πρωτάθλημα δύο στροφές πριν την ολοκλήρωσή του και με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε σε ακόμα μία δύσκολη στιγμή πόσο στηρίζει και αγαπάει τον Ματίας Αλμέιδα. Είναι μαζί του και ο Αργεντινός προπονητής νιώθει δυνατός στην Ένωση. Μαζί με τα “παιδιά” του είναι και νιώθουν πανέτοιμοι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Άλλωστε δύο ματς έμειναν. Η ΑΕΚ είναι πρώτη και τα πάντα εξαρτώνται από τη δική της απόδοση. Το διάστημα της διακοπής και ο χρόνος που θα υπάρξει για να καθαρίσει το μυαλό των “κιτρινόμαυρων” είναι σημαντικός για την Ένωση και τον Αλμέιδα.

Όλα όσα ακολούθησαν του τελευταίου σφυρίγματος στην Τούμπα δεν πρόκειται να πτοήσουν ούτε τον Αλμέιδα, ούτε τους παίκτες της ΑΕΚ. Μια ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι. Η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο να… κλάψει για την απώλεια των τριών βαθμών, ούτε το έχει κάνει άλλωστε ποτέ. Κοιτάζει τα λάθη της, προσπαθεί να τα διορθώσει για να παρουσιαστεί όπως χρειάζεται στο επόμενο παιχνίδι της.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες του, συνεχίζει να τους εμπνέει, ενώ ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε εμπράκτως την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Αργεντινού τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και τα ξημερώματα της Δευτέρας στην επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα. Η ΑΕΚ ήταν συσπειρωμένη και τώρα έγινε ακόμα περισσότερο και συνεχίζει να είναι το αφεντικό στην Super League. Όλα εξαρτώνται απ’ αυτήν. Αισιοδοξία και πίστη χρειάζεται και η ΑΕΚ τα διαθέτει αυτά τα συστατικά λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Συσπειρωμένη, Super League,aek, syspeiromeni, Super League