ΑΕΚ: Το «αίσθημα» δικαίωσης του Αλμέιδα για την αναβολή

Ύστερα από αίτημα του Παναθηναϊκού στη διοργανώτρια Αρχή λόγω της «έξαρσης» του Covid-19 στην ομάδα η 9η αγωνιστική των πλέι -οφ αναβλήθηκε και ακόμη είναι άγνωστο πότε θα οριστούν εκ νέου τα παιχνίδια. Η ΑΕΚ ύστερα από αυτά τα γεγονότα δεν πέταξε για Θεσσαλονίκη εν όψει του ματς με τον Άρη και παρέμεινε στα Σπάτα για προπόνηση.

Ο

Ματίας Αλμέιδα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στο Παναθηναϊκός – ΆΕΚ στη Λεωφόρο περί «δώρων» και να παιχθεί το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League επί ίσοις όροις. Με βάση το ρεπορτάζ της «Ένωσης» αυτές είναι οι εξελίξεις που εννοούσε ο Αργεντίνος προπονητής και να μην υπάρξουν «πλάγιοι» τρόποι για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποίησε τη λέξη «δώρα».

Ο 49χρονος προπονητής είναι σε δύσκολη θέση καθώς δεν γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική άρα το παιχνίδι με τον Άρη και δεν μπορεί να γνωρίζει το πλάνο του για την προπόνηση της Κυριακής (07/05), η οποία έχει οριστεί για τις 10:45. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» αυτές τις εξελίξεις θεωρούν ότι αλλοιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα με ιώσεις στα δύο κρίσιμα παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η «Ένωση» αγωνίστηκε κανονικά και δεν προέβει σε καμία δικαιολογία παρά τα αγωνιστικά θέματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις για την 9η αγωνιστική των πλέι -οφ και επιθυμούν η διεξαγωγή της να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα