ΑΕΚ Β-Λεβαδειακός 0-1: Ο Οφρυδόπουλος κέρδισε τους πρώην παίκτες του

Στην κορυφή της Super League 2 παρέμεινε ο Λεβαδειακός ο οποίος πέρασε με νίκη από το “Σεραφείδειο” όπου επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β για την 20η αγωνιστική, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να κερδίζει την πρώην ομάδα του.

Στο 4ο λεπτό ο Μαχαίρας είχε την πρώτη ευκαιρία, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε με το κεφάλι από τον Λιάγκα. Πέντε λεπτά μετά, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Θεοχάρη να αποκρούει το πλασέ του Λιάγκα αλλά στη συνέχεια η

μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα, που σέντραρε και ο Τσιριγώτης με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Στο 32’ ο Γιαννιώτας σέντραρεε από δεξιά αλλά αυτή η κεφαλιά του Νίκα πέρασε έξω όπως κι αυτή του Τσιριγώτη στο 37’.

Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε σουτ του Χριστόπουλου από πολύ κοντά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Κουάδρα με τους “κιτρινόμαυρους” να διαμαρτύρονται έντονα.

Στο 59ο λεπτό ο Λαμαράνα έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, πάσαρε στον Κάτσικα, ο οποίος σούταρε με τον Χριστόπουλο με προβολή να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Γκροφ έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Μαχαίρα, ενώ στο 83′ από λάθος έξοδο του Θεοχάρη, ο Βήχος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κάτσικας έσωσε στη γραμμή.

Τελευταία ευκαιρία στο 84ο λεπτό όταν ο Τιεΐ πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε δεξιά στον Γκολφίνο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκροφ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Γεμπόα (77’ Σαμπανάντζοβιτς), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Σκόνδρας (62’ Τιεΐ), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (63’ Γκολφίνος), Θεοδωρίδης (63′ Τζούντα Γκαρσία)

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Εσκομπάρ, Νίκας (62’ Συμελίδης), Μπελμόντε (76’ Ντεντάκης), Μαξιμιλιάνο Κουάδρα (89’ Λόπεθ), Γιαννιώτας (77’ Πολέτο), Τσιριγώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα