Αυτός είναι ο πιο πιστός παίκτης στον κόσμο!

Με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου, το CIES Football Observatory, έκανε έρευνα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις τωρινές τους ομάδες για το μεγαλύτερο συνεχόμενο χρονικό διάστημα.

Στην έρευνα, εξετάστηκαν συνολικά 60 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, με το βραβείο του πιο πιστού να πηγαίνει στον Ίγκορ Ακινφέεφ!

Ο 37χρονος Ρώσος τερματοφύλακας, 111 φορές διεθνής με την Εθνική του ομαδα,

διανύει αισίως την 21η σερί χρονιά του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την εστία της οποίας έχει υπερασπιστεί 755 φορές σε όλες τις διοργανώσεις!

Στη δεύτερη θέση, είναι άλλος ένας Ρώσος, ο 36χρονος αμυντικός Ριζβάν Ουτσίγεφ, που αγωνίζεται ανελλιπώς στην Αχμάτ Γκρόζνι για 19 σεζόν!Το ίδιο διάστημα είναι στην ίδια ομάδα και ο 36χρονος τερματοφύλακας της Αλ Τζαζίρα από τα ΗΑΕ, Αλί Χασεΐφ.

Στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, οι πιο πιστοί είναι:

O Τόμας Μίλερ της Μπάγερν, που αγωνίζεται για 16 σερί σεζόν στο Μόναχο.Ο Τόνι Γιάντσκε, για 16η σερί σεζόν στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.Οι Ίκερ Μουνιαΐν και Όσκαρ Ντε Μάρκος, για 15 σερί σεζόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.Ο Κόκε, για 15 σερί σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην Premier League, ο πιο πιστός παίκτης σε μία ομάδα, είναι ο Σέιμους Κόουλμαν, με 14 σερί χρονιές στην Έβερτον, στην Serie A, ο Ντομένικο Μπεράρντι, με 12 σεζόν στη Σασσουόλο και στη Γαλλία, ο Αντονί Λοπές, με 11.5 σεζόν στη Λιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα