Κέντρικ Ναν: “Απίστευτοι οι Έλληνες φίλαθλοι”

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέντρικ Ναν στο «ΟΠΑΠ Game Time» και τη Μαρία Ζαφειράτου:

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Είναι πολύ ωραία. Είμαστε εδώ όλη η οικογένειά και απολαμβάνουμε μέχρι στιγμής το ότι βρισκόμαστε και γνωρίζουμε την Ελλάδα. Είναι μία νέα ζωή για εμάς και νομίζω τα πάμε μία χαρά».

Για το αγαπημένο

του πράγμα στην Ελλάδα: «Το φαγητό! Σίγουρα. Τρώω πολλά θαλασσινά. Πολύ ψάρι και ίσως μακαρόνια ως συνοδευτικό, αλλά σίγουρα το ψάρι.»

Για το αν έχει μάθει ελληνικές λέξεις: «Κάποιες σκόρπιες».

Για τους Έλληνες φιλάθλους: «Είναι απίστευτοι. Δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου κάτι αντίστοιχο. Έχουν τρομερό πάθος για το παιχνίδι και είναι πολύ όμορφο να συμμετέχεις σε αυτό απλώς παρακολουθώντας τους να τραγουδούν σε κάθε αγώνα και να βρίσκονται στο πλευρό μας. Οπότε απολαμβάνω να παίζω για τους φιλάθλους μας».

Για το αν είναι καλύτεροι από τους φιλάθλους στο NBA: «Σίγουρα έχουν περισσότερο πάθος για το άθλημα και πιο έντονες αντιδράσεις και φέρνουν μοναδική ενέργεια στο παιχνίδι».

Για το Final 8 του Κυπέλλου: «Πάντα σκέφτομαι έναν αγώνα την φορά. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις αυτό όταν συμμετέχεις σε μία διοργάνωση, γιατί δεν πρέπει να σκέφτεσαι πολύ μακριά και να υποτιμάς τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου. Συνεπώς το να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι σημαντικό για εμένα και έτσι το προσεγγίζω».

Για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ Betsson: «Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι παρά το γεγονός το επίπεδο ανταγωνισμού τους σε σχέση με εμάς. Αν όμως είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε την νίκη».

Για το σερί του από τη γραμμή των βολών: «Πηγαίνω στην γραμμή, κλείνω τα μάτια και σουτάρω. Οχι εντάξει. Σουτάρω τουλάχιστον 10 σερί εύστοχες βολές την ημέρα. Αυτό φροντίζει ώστε να μένω συγκεντρωμένος. Ευτυχώς έχω καταφέρει να βρίσκομαι εκεί και να μην αστοχώ, οπότε ελπίζω να συνεχίσω αυτό το σερί».

Για τις 3 πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του: «Η γέννηση των παιδιών μου, όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στο NBA ενώ είχα πολλές χαρούμενες στιγμές για τις οποίες είμαι ευγνώμων».

Για το πιο δύσκολο πράγμα στην Αθήνα: «Να βρω ένα σταθερό πρόγραμμα, μία ρουτίνα, όπως είχα στις ΗΠΑ, λόγω του προγράμματος».

Για τη δική του Dream Team με αυτόν μέσα: «Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, εγώ, Σακίλ Ο’Νιλ και Στεφ Κάρι».

Για τον ποιον πρώην συμπαίκτη του θαυμάζει: «Θαυμάζω περισσότερο τον εαυτό μου».

Για το ποιο είναι το αγαπημένο του σύνθημα: «Όλα μου αρέσουν. Εννοώ ότι κατά την διάρκεια του αγώνα ή και σε τάιμ-άουτ τραγουδάνε. Δεν ξέρω τι λένε, αλλά μου αρέσουν. Μου είπαν κάποιους στίχους και λέω ‘αλήθεια αυτό είπαν;’»

Keywords
Τυχαία Θέματα