Άγιαξ – Άστον Βίλα 0-0 : Ραντεβού στο Μπέρμιγχαμ…

Επί της ουσίας η «Βίλα» πήρε αυτό που ήθελε στην Ολλανδία έστω κι αν έδειξε περισσότερο να εστιάζει στη διαχείριση του ματς με αρκετές αλλαγές και «ήπιο» ρυθμό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς!
Ο «Αίαντας» είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει ένα προβάδισμα σκοράροντας, όμως δεν το κατάφερε.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με μια κεφαλιά του Μπρόμπεϊ που απέκρουσε δύσκολα ο Μαρτίνες στο 33’ και δύο σουτ του Ντιαμπί, που όμως δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπέρμπιγχαμ διαχειρίστηκε τον χρόνο και τους χώρους αλλά κινδύνευσε

περισσότερο από το σουτ του Τέϊλορ που απέκρουσε δύσκολα ο Μαρτίνες στο 67’
Αρκετά νευρικός ο αγώνας στα τελευταία του λεπτά, όπου οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες.
Στο 83’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κόνσα για μαρκάρισμα επί του Άκπομ και τρία λεπτά αργότερα έφυγε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γκόιχερ των γηπεδούχων!

H Άστον Βίλα αντί του βασικού χορηγού της (εταιρία στοιχημάτων) που δεν μπορούσε να έχει στη φανέλα απόψε, εμφανίστηκε με τον παιδικό ξενώνα «Άκορνς» τη λειτουργία του οποίου υποστηρίζει εδώ και χρόνια στο Μπέρμιγχαμ.

Άγιαξ (Τζόνι Φαντ Σχιπ) 3-4-3

Ράμαϊ – Χάτο, Καπλάν, Ρενς – Σόουζα, Μάνσβερκ (76’ Φαν ντε Μπρόμεν), Χέντερσον, Γκόιχερ – Τέιλορ, Χλίνσον (80’ Άκπομ), Μπρόμπεϊ

Άστον Βίλα (Γιουνάι Έμερι) 4-4-2

Μαρτίνες – Κόνσα, Λεγκλέτ, Πο Τόρες, Ντίνι (74’ Άλεξ Μορένο) – Ντιαμπί (63’ Μακ Γκιν), Ιροεγκμπουνάμ (74’ Ζανιόλο), Ντάγκλας Λουίς, Ρότζερς (63’ Μπέιλι) – Τιέλεμανς, Γιουότκινς

It's all to play for at Villa Park. pic.twitter.com/Rp0KMzalro

— Aston Villa (@AVFCOfficial) March 7, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα