Άγιαξ – Έμεν 3-1 : Προέκυψε θέαμα, τρέξιμο και.. ιδρώτας! (hls)

Ήταν ανώτερος όπως σαφώς και το “επιβάλλει” η ποιοτική διαφορά κόντρα στην Έμεν, αλλά πάλι με αυτές τις μεταπτώσεις στην εκρηκτικότητά του και την πίεση ο Άγιαξ ξαναβρήκε απέναντί του κάτι ως ένα σημείο τον φόβισε!

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τα άγχη του “Αίαντα” προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί κι όποτε οι αντίπαλοί τους, το επέτρεπαν το έκαναν! Ο Άγιαξ ήταν καλός σε ένα μεγάλο κομμάτι του πρώτου μέρους και προηγήθηκε με τον Μεξικανό Σάντσες στο 22′. Στο 37 ο Μπερχβάϊν πέτυχε, έπειτα από ωραία ενέργεια του Σάντσες, το 2-0 και κάπου εκεί η ομάδα του Άμστερνταμ σαν να άρχισε να σκέφτεται

πιο γρήγορα από όοο έπρεπε το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Στο 59′ ο Αντονίσε μείωσε για τους φιλοξενούμενους “ξυπνώντας” τα… φαντάσματα του πρώτου γύρου όταν στο Έμεν ο Άγιαξ είχε προηγηθεί με 1-3 αλλά εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 3-3!

Απόψε πάντως και κάτω από άλλη ατμόσφαιρα και διαφορετικές συνθήκες, ο Άγιαξ είχε περισσότεροι διαύγεια στην σκέψη του και την ικανότητα με μια καλή αντεπίθεση στο 79′ να βγάλει ένα 3ο γκολ έπειτα απόι ωραίο συνδυασμό των Μπέργκχαους – Κονσεϊσάο και ιδανικό τέλειωμα από τον Τάντιτς!

Keywords
Τυχαία Θέματα