Αγωνία για τη Μαντόνα: Στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη – Αναβάλλει την περιοδεία της “The Celebration”

Αναβάλλει την επετειακή της περιοδεία “The Celebration”, η διάσημη ποπ σταρ Μαντόνα, μετά την παραμονή της στην εντατική, καθώς έχει υποστεί σοβαρή λοίμωξη.

Όπως αποκαλύπτει το BBC, η διάσημη τραγουδίστρια έχει υποστεί σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οπότε δεν είναι δυνατόν να κάνει την περιοδεία για τα 40 χρόνια παρουσίας

της στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο μάνατζερ της 64χρονης Guy O’Seary επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρεται ότι η σταρ βρίσκεται ακόμα “υπό ιατρική φροντίδα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guy Oseary (@guyoseary)

“Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες”.

Η Μαντόνα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία διάρκειας 35 ημερών στις αρχές του έτους.

Η 64χρονη ποπ σταρ είχε στόχο να γιορτάσει την 40η επέτειο από το single της “Holiday” ξεκινώντας την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου. Αυτή θα ήταν η επιστροφή της τραγουδίστριας σε αρένες και στάδια μετά τις εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις της “Madame X” το 2019 και το 2020.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα