Αλμέιδα: “Θα ήταν υπέροχο να μπούμε με την ΑΕΚ στο Champions League”

Στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στην ΑΕΚ και οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «Radio La Red – AM910». .

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντινού προπονητή της ΑΕΚ:

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ

στην Ελλάδα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαδευτεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και εκείνες που δεν είναι τόσο πολύ λόγω ιστορίας και επενδύσεων. Είναι ένα ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα πλέι οφ βλέπεις ομάδες που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία που κάνει τη διαφορά.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται. Έχω σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει και το στυλ που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή. Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο».

Για τον στόχο του Champions League: «Θα ήταν πολύ ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League».

Για τον πατέρα του: «Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν, είναι ο πατέρας μου λόγω της φιλίας που είχαμε. Η σχέση που είχαμε, ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Ήμασταν σύντροφοι. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ στην Ελλάδα».

Για τον Μαραντόνα: «Μου λείπει ο Ντιέγκο».

Για την προσωπική του ζωή: «Ακούω τις κόρες μου, δεν είναι εύκολο να ζεις με τέσσερις γυναίκες στο ίδιο σπίτι. Μιλάω πολύ μαζί τους και είμαι περήφανος γι’ αυτές».

#UnBuenMomento | Matías Almeyda, director técnico, con @MarcePalaciosMP y equipo | https://t.co/AuI07f8u0b pic.twitter.com/r5Q32y2HAO

Radio La Red – AM 910 (@radiolared) May 16, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλμέιδα, “Θα, ΑΕΚ, Champions League”,almeida, “tha, aek, Champions League”