Αλβανία – Πολωνία 2-0: Bήμα πρόκρισης, σε μπελάδες ο Σάντος (highlights)

Οι Αλβανοί, δεν είχαν κερδίσει τους Πολωνούς από ένα φιλικό παιχνίδι του 1953, αλλά πήραν δίκαια το τρίποντο στα Τίρανα και είναι στην κορυφή με 10 πόντους από 5 αγώνες, αφήνοντας πίσω Τσεχία (8 σε 4), Μολδαβία (8 σε 5) και Πολωνία (6 σε 5).

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, είχε μία καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα με τον Ζιελίνσκι, ενώ στο 21′ ο Κίβιορ σκόραρε από κοντά, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα όμως οι Αλβανοί κυριάρχησαν και στο 36′ ο Ασλάνι δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει

το 1-0.

Το κατάφερε όμως ένα λεπτό αργότερα ο Ασάνι, με ένα τρομερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής από τη δεξιά πλευρά, με τον Στέζνι να μην έχει περιθώριο αντίδρασης.

Η Πολωνία, προσπάθησε στο ξεκίνημα του β’ να αντιδράσει με κάποια μακρινά σουτ των Κριχόβιακ και Καμίνσκι, την ώρα που ο Λεβαντόφσκι είχε βγει εκτός αγώνα από τους Αλβανούς στόπερ.

Στο 62′ όμως, ο Ντάκου, που είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο ματς, πήρε μία σέντρα του Ραμαντάνι από δεξιά, γύρισε και νίκησε στη μικρή περιοχή τον Στέζνι για το 2-0.

Παρά την είσοδο του Σφιντέρσκι, η Πολωνία έμεινε ακίνδυνη μέχρι το τέλος και πλέον η ομάδα του Σάντος βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση.

Αλβανία (Σιλβίνιο): Στρακόσα – Χιουσάι, Ισμαΐλι, Τζιμσίτι, Μίταϊ – Ραμαντάνι, Ασλάνι (70′ Μπάρε) – Ασάνι (70′ Μούγια), Μπαϊράμι (80′ Τζασούλα), Ουζούνι (62′ Σεφέρι) – Τσικαλέσι (62′ Ντάκου).
Πολωνία (Σάντος): Στέζνι – Μπερεζίνσκι (71′ Λινέτι), Κετζιόρα, Μπεντνάρεκ (34′ Σβιετέσκα), Κίβιορ – Κας, Κριχόβιακ (71′ Σκόρας), Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι (61′ Σφιντέρσκι), Καμίνσκι (61′ Γκροσίτσκι)- Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα